TV
2023. gada 1. marts, 13:40

Gluzunovi šķiras un pamet šovu "Ģimene burkā"

Jauns.lv

Attiecību realitātes šovs "Ģimene burkā" šajā ziemā startēja ar savu piekto sezonu, kurā piedalās četras dažādas ģimenes - Bindri, Kuģi, Graudiņi un Gluzunovi. Nu Gluzunovi izlēmuši šovu pamest.

foto: Publicitātes
Gluzunovu ģimene.

Tieši Gluzunovu ģimene beidzamo nedēļu laikā visspilgtāk sevi pieteica šajā šovā, kameru priekšā risinot attiecību problēmas, domājot par nākotni un kopīgi pārvarot bērnu veselības problēmas. Pēc ilgām pārdomām ģimene ir izlēmusi pārtraukt dalību šovā, un arī Elīna ar Artjomu ir nonākuši pie lēmuma iet katrs savu ceļu.

Televīzijas skatītājiem nav noslēpums, ka pāra starpā ik pa brīdim iezogas ikdienas strīdi, kas pāraug skandālos. Beidzamajā laikā ģimenē valdīja saspringta situācija, jo jaunākajai atvasei tika atklātas veselības problēmas.

Abu attiecības bija saspringtas, tāpēc tika nolemts apmeklēt pāru terapeitu, taču Artjoms, to uzskatīja par lieki iztērētu laiku, un pie slavenās psihoterapeites Ainas Poišas Elīna devās viena. Terapeite skaidri lika Elīnai manīt, ka kāzas nebūs risinājumus attiecību uzlabošanai.

Neskatoties uz apkārtējo viedokļiem, klusībā sieviete cerēja saņemt bildinājumu, jo, kā viņa pati saka: “Esmu to pelnījusi!”.

Pēdējā no šova sērijām, kurā redzams Gluzunovu pāris, bildinājums nenotika. Tā vietā pāris saprata, ka ir pienācis laiks katram iet uz savu pusi, un dalību šovā pārtrauca.

foto: Publicitātes
Elīna un Artjoms Gluzunovi.