TV
2023. gada 19. februāris, 07:17

"Tu izklausies pēc laucinieces," - Kambalu pāris sastrīdas Milānā

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" astotā sezona Olgas un Kaspara Kambalu ģimenē sākusies visai spraigi, kopīgi ir audzinātas meitas par mājasdarbiem, labotas ūdens trubas ar līmlenti, bet tagad ir pienācis laiks doties uz Milānu, kur vecākā meita Lukerija gatava iekarot modes Meku kā modele.

Kambalu pāra kāzas pieczvaigžņu viesnīcā "Baltic Beach Hotel"

gallery icon

Skatītājiem ir iespēja sekot līdzi Kambalu ģimenes piedzīvojumiem Milānā, ar galveno mērķi - iekārtot Lukeriju vienā no Milānas prestižākajām modeļu aģentūrām.

foto: Publicitātes
Lukerija Rīgas Modes nedēļā.

Pirms modeļu aģentūras apmeklējuma Kambalas dodas baudīt nesteidzīgas pusdienas, taču liels ir Olgas pārsteigums, saņemot rēķinu: "“Es neesmu starā. Vienkārši milti un viss. 75 eiro par ēdienreizi! Mēs vairs šeit neēdīsim.”

Kamēr Olga dusmojas par atstāto naudas summu, Kaspars neiztur un izsaka neglaimojošu komentāru, ka Olga uzvedoties kā tāda lauciniece. Olga uz šo komentāru asi raida savu nepatiku, un apgalvo, ka viņa neesot lauciniece, bet gan skaitot ģimenes naudu. Lukerija uz šo strīdu vienkārši noskatās no malas un negrasās iejaukties, jo tas esot bezjēdzīgi.

Kādi pārsteigumu un vilšanās sagaida Kambalu ģimeni skaistajā Milānā? Vai Lukērija iegūs savu sapņu darbu un pievienosies modeļu aģentūrai Milānā? To un vēl citus pārsteigumus ir iespēja redzēt realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” kanālā "STV Pirmā!".

Olgas Kambalas meitu dzimšanas dienas ballīte

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olgas Kambalas meitu dzimšanas dienas ballīte 2022. gada maijā.

gallery icon