Papiņa pēdās! Žirinovska ārlaulības dēls dzērumā Valentīndienā iekaustījis policistu
Oļegs Edelšteins (ekrānuzņēmums)
Trakā pasaule
2023. gada 17. februāris, 21:04

Papiņa pēdās! Žirinovska ārlaulības dēls dzērumā Valentīndienā iekaustījis policistu

Jauns.lv

Skandalozā Krievijas politiķa Vladimira Žirinovska ārlaulības dēls Oļegs Edelšteins 14. februārī Maskavas restorānā sarīkojis skandālu un sakāvies ar policistiem, vēsta “REN TV”.

Mielošanās gruzīnu restorānā “Tkemali” Žirinovska atvasei noslēdzās ar ālēšanos, iekaustot paša restorāna darbiniekus. Administrācija izsauca policistus, taču iecirknī jēgu pārdzērušajam skandālistam pat nenāca prātā nomierināties, viņš sāka apvainot likumsargus un vienam pat iesita ar dūri, un cietušajam nācās meklēt mediķu palīdzību.

Acīmredzot, papiņa slava palīdzēja arī no aizkapa valstības, un Edelšteins izspruka sveikā — viņam sastādīja protokolu par sīku huligānismu. Kā zināms, opozīcijas demonstranti par papīra glāzes mešanu omoniešiem jau saņēmuši bargus cietumsodus.

Vladimirs Žirinovskis tikai 2017. gadā publiski atzina, ka viņam ārlaulības dēls, kaut gan šādas baumas bija izplatījušās jau ilgu laiku.

Pats Žirinovskis, kura sākotnējais uzvārds bija Edelšteins, nomira 75 gadu vecumā 2022. gada 6. aprīlī pēc saslimšanas ar COVID-19. Slavenākais no viņa oficiālajiem bērniem ir Igors Ļebedevs, kurš gāja tēva pēdās galēji labējā Liberāldemokrātiskajā partijā, kura ar savu darbību pamanījās pārvērst par izsmieklu gan vārdus "demokrātija", gan "liberālisms". Gan pats vecais Žirinovska, gan viņa atvases ir izslavēti gan ar huligāniskiem izgājieniem, gan šokējošiem paziņojumiem.