foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Tomēr nav vampīrs! Fani uzskata, ka 60 gadu vecais Toms Krūzs (beidzot) sācis novecot
Toms Krūzs šā gada 13. februārī Losandželosā.
Slavenības
2023. gada 19. februāris, 11:21

Tomēr nav vampīrs! Fani uzskata, ka 60 gadu vecais Toms Krūzs (beidzot) sācis novecot

Jauns.lv

Fotogrāfijās, kas uzņemtas "Oskara" nominantiem par godu rīkotajās svinīgajās pusdienās, aktieris Toms Krūzs izskatījies manāmi novecojis. Pēc interneta lietotāju domām, tagad 60 gadus vecais skatuves mākslinieks beidzot izskatoties atbilstoši savam vecumam.

Astoņus mēnešus pēc savas pēdējās parādīšanās uz sarkanā paklāja aktieris Toms Krūzs bija ieradies uz 95. gadskārtējām “Oskara” balvas nominantu pusdienām. Krūzs reklamēja savu jaunāko veikumu filmu  “Top Gun: Maverick” (“Top Gun: Maveriks”), kas bija nominēta vairākās kategorijās, to skaitā kā “Labākā filma”. Pasākums norisinājās šā gada 13. februārī viesnīcā “The Beverly Hilton”, Losandželosā.

Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī

Aktieris Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī.

gallery icon

Uz saviesīgo vakaru Toms Krūzs ieradās, ģērbies tumši zilā uzvalkā. Viņš koptēlu bija papildinājis ar melnām kurpēm un bāli rozā kaklasaiti. Aktieris redzams smaidām gandrīz katrā uzņemtajā fotogrāfijā.

Franšīzes “Mission Impossible” (“Neiespējamā misija”) zvaigzne  šobrīd ir nedaudz ataudzējis matus, un viņa frizūra atgādina par laiku, kad pavisam jaunais aktieris filmējās ekranizējumā “Rain Man” (“Lietus vīrs”) kopā ar kino leģendu Dastinu Hofmani un iemantoja daiļā dzimuma pārstāvju simpātijas vairāku desmitgažu garumā.

Tīmeklī var atrast neskaitāmus komentārus un memes, kurās fani joko, ka Toms Krūzs laikam ir vampīrs, jo viņš nenoveco. Daudzu gadu garumā viņš izskatījies nemainīgs un krietni jaunāks par savu patieso vecumu.

Ja neskaita jauno frizūru, ko soctīklu lietotāji nekavējoties ievērojuši, viņi atzīmējuši, ka Toms Krūzs “beidzot” sākot izskatīties atbilstoši savam vecumam. Aktieris, pēc skatītāju domām, pieņēmies svarā par dažiem kilogramiem un arī krunciņas sejā kļuvušas labāk saskatāmas.

foto: Snap/Shutterstock/ Vida Press
Toms Krūzs un Dastins Hofmans filmā "Lietus vīrs" (1988).