foto: ddp / Vida Press
"Tur nav iespējams dzīvot" - "Likteņa ironija jeb Vieglu garu!" zvaigznei žēl Krievijas iedzīvotāju
Barbara Briļska ar Andreju Mjagkovu režisora Eldara Rjazanova izcilajā komēdijā "Likteņa ironija jeb Vieglu garu!"
Kino
2023. gada 16. februāris, 19:43

"Tur nav iespējams dzīvot" - "Likteņa ironija jeb Vieglu garu!" zvaigznei žēl Krievijas iedzīvotāju

Jauns.lv

Poļu aktrise Barbara Briļska atkal izteikusies: vispirms viņa atbalstīja no teātra atlaisto Liju Ahedžakovu, bet tagad atzinusi, ka viņai Krievijas iedzīvotāju, kuri cieš no varas iestādēm un spiesti dzīvot nabadzībā.

"Vienkārši cilvēki Krievijā cieš no cilvēkiem, kuri nespēj sadalīt varu, kas trīc par savu naudu. Krieviem ir jāsaprot, ka dzīvot šajos mēslos, kuros viņi dzīvo, nedrīkst," paziņojusi Barbara Briļska.

Aktrise ir pārliecināta, ka labi Krievijā dzīvo tikai Maskavā un Sanktpēterburgā, citos reģionos situācija ir katastrofāla: "Pārējā tauta paskatieties, kā dzīvo... Omska, Novosibirska... Mēs tur ielidojam, un man ir bail izkāpt no lidmašīnas. Tur visur ir nabadzība, tur nav iespējams dzīvot," dalījās Briļska.

Iepriekš poļu aktrise pauda atbalstu krievu aktrisei Lijai Ahedžakovai, kura par atbalstu Ukrainai ir izraidīta no "Sovremeņņik" teātra Maskavā.

"Lija, tā turēt! Dzimtene, tāda Dzimtene nav viņas cienīga. Protams, ka viņai jāaizbrauc. Šie komunisti, Dieva nolādētie, neļaus viņai dzīvot. Viņai jābrauc prom un jācīnās, kā mums,” izdevumam "Abzac" izteicās Briļska.

Lieki teikt, ka interneta komentāros poļu aktrisei saklupa krāgā: kad dzimtene briesmās, Ahedžakova uzvedas kā nodevēja, kam viņa vispār vajadzīga — lai vācās prom uz Poliju, bet pati Briļska bez piedalīšanās filmā "Likteņa ironija jeb Vieglu garu" vispār būtu palikusi nulle, un vispār — lai tā poļu ragana kvekšķ pie sevis Polijā, tāda pati nodevēja kā visi poļu rusofobi.