Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
TV

VIDEO: šovu zvaigzne Magone raudot atklāj, ka jau divus gadus nav satikusi savu vecāko dēlu

Jauns.lv

Magone Liedeskalna plašāku sabiedrības uzmanību ir izpelnījusies, savas dzīves notikumus publiskojot realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra". Vienā no jaunākajām šova epizodēm Magone dalās ar dziļi personīgu stāstu par savu vecāko dēlu Robertu, kuru nav redzējusi divus gadus.

VIDEO: šovu zvaigzne Magone raudot atklāj, ka jau ...

Magone saka - lai gan viņa šobrīd ir Londonā, tāpat šaubās, vai viņai būs iespēja Robertu satikt.

"Man ir dēls, kuru es fiziski nevaru aizsniegt! Viņš ir dzīvs un dzīvo Londonā, taču ar viņu tikties man ir aizliegts," sarunā ar savu draudzeni, kura ir devusies līdzi Magones ģimenei uz Angliju, šovu zvaigzne atzīstas, ka zēna tēvs kā vienu no iemesliem par aizliegumu tikties ar dēlu min Magones publisko tēlu: "Viņš teica, kamēr es esmu publiska un rādu televīzijā savu ikdienu, privāto dzīvi, tikmēr dēlu neredzēt.”

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

Magone stāsta, ka likumiski vecāku tiesības viņai nav atņemtas, bet Anglijas sistēma strādājot citādi. Viņa atminas, ka sākotnējā noruna esot bijusi dēlu atstāt Anglijā, labās izglītības dēļ, bet 2020. gadā, kad viņai piedzima meitiņa, Roberta tēvs esot atsūtījis dokumentu kaudzi ar pavēsti ierasties Anglijā uz tiesu un iesniedzis aizliegumu dēlu izvest no valsts, kas nozīmējot, ka iepriekšējā noruna netiekot ņemta vērā.

Sērijas laikā Magone izplūst asarās un nespēj valdīt savas emocijas. Mierinājumu viņa meklē savas draudzenes atbalstā un iejūtībā. Viņa ir apņēmības pilna cīnīties par savu dēlu un rast iespēju Robertu satikt, pat ja tas nebūs publiski visiem redzams.

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu