Mūzika
2023. gada 15. februāris, 11:11

Ar dziesmu par karstu sirdi piecgades koncertturneju ieskandina atraktīvais ekoloģiskās mūzikas orķestris "Ducele"

Jauns.lv

Atraktīvais ekoloģiskās mūzikas orķestris "Ducele" ar dziesmu "Karstā sirds" ieskandina piecgades koncertturneju. Dziesmas mūzikas autors ir Arnis Veisbārdis, teksta autori - Arnis Veisbārdis un Andris Alviķis, kurš ir arī dziesmas studijas producents.

"Tuvojas pavasaris! Tas ir laiks, kad visskarbākās, raupjākās, noslēgtākās vīriešu dvēseles un sirdis kļūst maigākas, iedegoties kaisles un mīlas liesmās ar taureņu virpuļiem vēderā…," saka Arnis Veisbārdis un piebilst: "Dziesmas tekstā un tās rietumvēju prēriju apdvestajā aranžijā jūs saklausīsiet vareni apjomīgu emociju gammu – tikšanās prieku, kaisli un mīlestību, šķiršanos un atkal tikšanās pārdzīvojumu."

Grupa “Ducele” savā piecgades koncerrturnejā viesosies Piņķos, Vecpiebalgā, “Ulbrokas pērlē”, Vilcē, Kuldīgā, Pļaviņās un Riebiņos. Biļetes iegādājamas "Biļešu Paradīze" un kultūras namu kasēs.

Grupa "Ducele" prezentē savu albumu "Tā viš i... 2"

gallery icon

“Ducele” piecgades turnejā sola jautrību caur dziesmām un jokiem pašiem par sevi. Tāpat jaunās skaņās izskanēs latviešu trimdas mūziķu grupas “Trīs no Pārdaugavas” dziesmas, kas priecēja un arī satrauca trimdas latviešus 20. gadsimta 70. un 80. gados.

Leģendārās grupas “Trīs no Pārdaugavas” un tā līdera Viļņa Baumaņa stāstus par dzīvi trimdā un dziesmām aprakstījusi Nora Ikstena, grāmata un CD izdoti izdevniecībā  "MicRec" 2019. gada nogalē.