Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon
Slavenības
2023. gada 14. februāris, 22:01

Krievija par nepakļaušanos Pugačovai atņēmusi pensiju, atklāj Troickis

Jauns.lv

Mūzikas kritiķis un Allas Pugačovas draugs Artēmijs Troickis atklājis, kā par primadonna dēvētā Alla Pugačova tiek "indēta" Krievijā. Dziedātājai pensija tika atņemta, tas viss tiek darīts iemesla dēļ.

“Kremlim Pugačova ir "arguments". Pazemojot viņu, amatpersonas dod mājienu parastajiem krieviem, ka tā būs visiem, kas ir pret asiņaino karu,” norāda Troickis, "tieši tāpēc, ka Alla ir arguments, viņi neliek viņu mierā.”

“Par pensiju... Tas, protams, ir smieklīgi, bet tas ir tīri simbolisks žests par pensiju. Es varu iedomāties, kāda pensija būtu Pugačovsai. Kaut kur ap 50-60 tūkstošiem rubļu (apmēram 650-750 eiro). Tas ir, ņemot vērā visus viņas titulus, nopelnus utt. Nu, tas ir, kā jūs saprotat, tas ir mazāk nekā 1000 eiro, un nevar teikt, kas tas būtu liels ģimenes budžeta papildinājums. Bet šeit, protams, svarīga ir simboliskā nozīme. Krievijas valdība vienkārši ļaujas aizvien nožēlojamākām lietām, pieļaujot visādas stulbības, " norādīja Troickis, “tomēr Kremlis situāciju tikai pasliktina. Diez vai vienkāršie krievi vēlas priecāties par Pugačovas "vajāšanu".”

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon

Pēc Troicka domām, viņi vienkārši cenšas iebiedēt Krievijas Federācijas iedzīvotājus: "Viņi paņem populārākos, autoritatīvākos, vismīļākos krievu māksliniekus, principā Krievijas iedzīvotājiem zināmas morālās autoritātes. Un sāk viņus saindēt... Daļēji tas tiek darīts, protams, tikai iebiedēšanas nolūkos. Tas protams ir mīnuss Putinam un Kremļa propagandistiem, jo Pugačova un Zemfira, Ahedžakova...Tas tomēr neiepriecina vienkāršo krievu publiku,» prāto Troickis.

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon