TV
2023. gada 10. februāris, 07:09

VIDEO: modele Māra Sleja ceļojuma laikā vāra makaronus tējkannā

Jauns.lv

Ja vēlies pārbaudīt savu pacietību un attiecības ar cilvēkiem, dodieties kopīgā ceļojumā. Tāda atziņa ir jaunā ceļojuma šova "Zemīt, paveries!" pirmajiem dalībniekiem Mārai Slejai ar draugu Jāni un Agnesei Zeltiņai ar draudzeni Darju.

Pirmā sērija jau ir nonākusi pie televīzijas skatītājiem, un viens no spilgtākajiem un amizantākajiem notikumiem ceļojuma pirmajā dienā risinājās Māras un Jāņa kompānijā, jo abi ceļotāji bija saņēmuši uzdevumu pagatavot vakariņas itāļu gaumē. Lieki nedomājot, viņi izlemj uzdevumu pildīt savā viesnīcas numuriņā, izmantojot tējkannu.

foto: Publicitātes
Jānis un Māra.

Māra un Jānis visa ceļojuma laikā sevi pierādīs kā izcili radošas personības. Saņēmuši uzdevumu pagatavot itāļu vakariņas, abi ātri atrod risinājumu – pasta tiek vārīta tējkannā. Neiztiek gan bez viena otra misēkļa, toties pēc šīm darbībām Jāņa un Māras dzīves pieredzes pūram pievienojusies vēl viena atziņa: “Vārot makaronus tējkannā, pats svarīgākais ir to uzmanīgi pieskatīt un pamanīt brīdi, kad ūdens tuvojas malai, un zibenīgi izslēgt to tējkannu!"

Vai nu pateicoties ekskluzīvi bioloģiskajam kazas sieram, ēdāju milzu izsalkumam vai citiem faktoriem, bet gala rezultātu abi atzīst par labu esam: “Ir garšīgāk nekā tā pasta, ko ēdām restorānā."

Kādi piedzīvojumi gaida ceļotājus un kuram pārim jaunākajā epizodē pavērsies zemīte? Draudzīgo sacensību ceļošanas šovu “Zemīt, paveries!” skaties katru sestdienu plkst. 20.30, kanālā "360TV".