foto: ekrānuzņēmums no video
"Viens plastikas ķirurgs uz diviem?" Putina iespējamā mīļākā Alīna Kabajeva arvien mazāk līdzinās sev
Alīna Kabajeva
Trakā pasaule
2023. gada 9. februāris, 19:10

"Viens plastikas ķirurgs uz diviem?" Putina iespējamā mīļākā Alīna Kabajeva arvien mazāk līdzinās sev

Jauns.lv

Bijusī mākslas vingrotāja Alīna Kabajeva, kura joprojām ir Krievijas "Nacionālās mediju grupas" direktoru padomes priekšsēdētāja, uzstājās holdinga jubilejā un savā uzrunā Krievijas televīzijas darbu salīdzināja ar Kalašņikova automātu.

"Informācijas darbs šodien, tajos apstākļos, kādos mēs dzīvojam un cīnāmies par mūsu valsti, ir kā kaujas ierocis un savas nozīmības ziņā ne ar ko neatpaliek no Kalašņikova automāta," smaidot sacīja Alīna Kabajeva.

Komentāros pie video cilvēki norādījuši, ka ir sajūta, ka Alīna laiku velti nav tērējusi - atkal apciemojusi skaistumkopšanas speciālistus. Pateicoties iespējamām "skaistuma injekcijām", atpazīt Kabajevu kļūst arvien grūtāk.

Šobrīd viņas seja izskatās pietūkusi un daudzi norādījuši, ka Krievijas prezidenta Vladimira Putina seja brīžiem atbilst šim pašam aprakstam. "Viens plastikas ķirurgs uz diviem? Nu baisa taču kļuvusi", "Vai tas viņiem ir ģimenes plastikas ķirurgs? Sliktāku neatrada?", "Šausmas, par ko viņa pārvērtusies", neizpratnē ir komentētāji.

Tāpat daži norādīja, ka Kabajevai ir tikai 39 gadi, tomēr, pateicoties "skaistuma injekcijām", viņa izskatās nedaudz vecāka.

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon

Alīna Kabajeva publiskos pasākumos

Olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva dažādos pasākumos.

gallery icon

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon