foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Ko Madonna atbild tiem, kas izsmej viņas "jauno seju"?
Ar teleobjektīvu uzņemta fotogrāfija izkropļos jebkuru seju, ir svēti pārliecināta popzvaigzne Madonna. Dziedātāja ir ļoti dusmīga, ka cilvēki metušies apspriest viņas izskatu, tā vietā, lai ieklausītos runā no skatuves, kas bijusi ar īpašu vēstījumu.
Slavenības
2023. gada 8. februāris, 16:58

Ko Madonna atbild tiem, kas izsmej viņas "jauno seju"?

Jauns.lv

Pirms dažām dienām 64 gadus vecā popzvaigzne apmeklēja “Grammy” balvu ceremonijas vakaru Losandželosā. Uz pasākumu Madonna ieradās diezgan drūmā tēlā. Publiku vairs nepārsteidz dziedātājas ekstravagantie tērpi, taču mākslinieces nedabīgi gludā un it kā pietūkusī seja raisīja daudz jautājumu.

Pēc "Grammy" ceremonijas vakara arī plastikas ķirurgi sāka izteikt pieņēmumus, kas tad īsti noticis ar popmūzikas karalienes izskatu.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Madonna ir informēta par šādām diskusijām, kas viņai, starp citu, ne visai patīk. Dziedātāja lūgusi tīmekļa lietotājus pieņemt viņu tādu, kāda ir.

"Tā vietā, lai pievērstos tam, ko es teicu savā runā, kas bija par pateicību par šādu mākslinieku bezbailību, daudzi cilvēki nolēma runāt tikai par manām tuvplāna fotogrāfijām, ko preses fotogrāfs uzņēmis ar teleobjektīvu, kas izkropļos jebkuru seju. Un atkal es nokļūstu eidžisma un sieviešu nīšanas spožumā, kas caurstrāvo pasauli, kurā dzīvojam. Pasaulē, kas atsakās godināt sievietes, kuras ir vecākas par 45 gadiem, un jūt vajadzību viņu sodīt, ja viņa turpina būt stipras gribas, čakla un piedzīvojumiem kāra,” žēlojās dziedātāja.

Tāpat māksliniece uzsvērusi, ka negrasās atvainoties kādam par savām pārvērtībām. “Es nekad neesmu atvainojusies par saviem radošajiem lēmumiem, ko esmu pieņēmusi, ne arī par to, kā izskatos vai ģērbjos. Un es netaisos sākt. Mediji mani ir centušies noniecināt jau kopš manas karjeras sākuma, bet es saprotu, ka tas viss ir pārbaudījums. Esmu priecīga rīkoties tā, lai visām sievietēm pēc manis turpmākajos gados būtu vieglāk. Bejonsas vārdiem sakot – jūs nesalauzīsiet manu dvēseli! Es izbaudu savu dzīvi!” savu atbildi “heiteriem” noslēgusi Madonna.