foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - "Oskaru" pretendente, pašmāju iepazīšanās šovs un zviedru seriāls
Kadrs no filmas "Viss visur vienlaikus".
TV
2023. gada 7. februāris, 18:58

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - "Oskaru" pretendente, pašmāju iepazīšanās šovs un zviedru seriāls

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties neparasto "Viss visur vienlaikus", šova "Mīla kemperī" jauno sezonu un seriālu "Ar roku uz sirds".

Paralēlās pasaules

Lieliska iespēja noskatīties vienu no aizvadītā gada labākajām filmām – neparasto "Viss visur vienlaikus" ("Everything Everywhere All at Once").

Veļas mazgātavas īpašniece Evelīna ne pārāk spīdoši orientējas finansēs un ir nonākusi nodokļu inspektores nežēlastībā. Kādā no vizītēm nodokļu departamentā notiek neparastas lietas – Evelīnas vīrs apgalvo, ka nemaz nav viņas laulātais, bet gan ieradies šeit no paralēlās pasaules. Negaidītu notikumu virkne piedāvā sievietei ieskatīties paralēlās pasaulēs un atklāj dažādus scenārijus, kā būtu izvērtusies viņas dzīve, ja viņa jaunībā būtu pieņēmusi citus lēmumus.

Filmu, kas ieguvusi "Zelta globusa" balvu un tikusi pie 11 "Oskara" nominācijām, skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kaisle, intrigas un kemperis

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu.

Seši puiši un piecas meitenes ir gatavi ņemt grožus savās rokās un atrast mīlestību, dodoties pāri visai Eiropai uz karsto un saules pielieto Grieķiju.

Dalībnieku galvenais uzdevums ir izveidot pārus un iemīlēties. Tie, kam tas neizdosies, tiks sūtīti mājās, un viņu vietā ieradīsies jauni dalībnieki. Ceļš līdz Grieķijai ir tāls, un tā laikā mīlestības alkstošie dalībnieki piedzīvos gan priecīgus, gan nepatīkamus izaicinājumus, kas ļaus skatītājiem un arī pašiem dalībniekiem saprast, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas un kurš šovā ieradies mīlestības, bet kurš slavas dēļ. Aktuāls ir tikai viens, ko viņi izvēlēsies, – mīlestību vai naudu? Līdzīgi kā tas bijis iepriekšējā sezonā, pašiem kvēlākajiem šova cienītājiem būs iespēja sekot līdzi katram sīkumam atklātajās "Mīla kemperī. Tuvplānā" sērijās, kas ekskluzīvi būs skatāmas izklaides platformā "Tet TV+".

Šova "Mīla kemperī" otrā sezona jau no 9. februāra izklaides platformā "Tet TV+" un televīzijas kanālā "STV Pirmā!" pulksten 21.

Ar roku uz sirds

Eiva ir Stokholmas veiksmīgākā un pazīstamākā pāru terapeite. Viņas asie novērojumi un mērķtiecīgi attiecību padomi klīst pa pilsētu no mutes mutē un izraisa vienaudžu skaudību.

Neviens, izņemot Eivu un viņas labāko draudzeni, nezina, ka viņas talants izcili izprast attiecības izriet no slepena spēka, kas viņai piemīt kopš bērnības. Uzliekot roku kādam uz krūtīm, viņa gūst priekšstatu par šā cilvēka turpmāko mīlas dzīvi. Spēja, kas viņai ir devusi neticamus panākumus profesionālajā dzīvē, tajā pašā laikā ir iznīcinājusi visu, kas atgādina personīgo mīlas dzīvi. Zinot, cik liels spēks ir mīlestībai, viņa ir izvēlējusies tikai vienas nakts attiecības bez jebkādām saistībām. Viņas ļoti nokārtotā un strukturētā dzīve apgriežas kājām gaisā pēc satikšanās ar absolūti pretēji domājošo Džonā, kas iemieso brīvu garu ar romantisku skatījumu uz mīlestību.

Seriālu "Ar roku uz sirds" ("Handen på Hjärtat") skatieties "TetTV+ Filmas un seriāli" zviedru un latviešu valodā.