TV
2023. gada 5. februāris, 11:11

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita vēlas pielikt punktu attiecībām ar Jāni

Jauns.lv

Realitātes šova “Ģimene burkā” dalībnieki ar burkas palīdzību cenšas risināt savas problēmas un uzlabot savstarpējās attiecības. Šova veterāne Agrita piecu sezonu laikā skatītājiem ir ļāvusi ielūkoties smagā laulības šķiršanā, kas vēl joprojām notiek, ceļā līdz ideālajam augumam, kā arī jaunas mīlestības meklējumos.

Iepriekšējās sezonās Agritai uzradās jauns pielūdzējs Jānis, taču piektās sezonas sākumā viņa vēlas pielikt attiecībām treknu beigu punktu. Agrita attiecības izlēma pārtraukt gan tāpēc, ka nedaudz satraucās, vai jaunais puisis spēs uzņemties atbildību par ģimeni, gan arī tāpēc, ka nespēja Jānim veltīt tik daudz uzmanības, cik viņš vēlējās.

foto: Publicitātes
Agrita attiecības izlēma pārtraukt gan tāpēc, ka nedaudz satraucās, vai jaunais puisis spēs uzņemties atbildību par ģimeni, gan arī tāpēc, ka nespēja Jānim veltīt tik daudz uzmanības, cik viņš vēlējās.

Daudzi skatītāji jau būs pamanījuši, ka Agritas un Jāņa attiecības ir sarežģītas lielā vecuma starpības dēļ, un tas bieži vien raisa jaunas strīdu situācijas. Jānis beidzamajā laikā ir ieguvis lielu uzmanību sociālo tīklu platformā “TikTok”, kur viņš bieži vien saviem sekotājiem sūdzas par notiekošo situāciju ar Agritu, veltot viņai gan mīlas pilnas vārsmas, gan arī dažādus pārmetumus.

Nu TV skatītāju priekšā Jānis ir pilnīgi pārliecināts, ka Agrita viņu krāpusi. Viņam rīcībā esot informācija, ka sieviete, vēl nepārtraukusi attiecības, bija devusies vakariņās ar kādu citu. Tāpat viņš vēlās vakara stundās pie Agritas mājas esot manījis aizdomīgu automašīnu.

Savukārt Agrita uzskata, ka Jānis uzvedas diezgan neadekvāti. Viņš novērojot sievietes māju, nemitīgi sūtot dažāda satura ziņas un visādi citādi dīvaini uzvedoties, un krāpšanas faktors esot maldīga informācija, ko Jānis, aizvainojuma pilns, izdomājis.

Vai Jānis un Agrita varēs atrast mierīgu ceļu, lai izšķirtos? Kāds būs šo attiecību noslēgums? To lūko “Ģimene burkā” piektās sezonas notikumos no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst.20.25, kanālā "360TV".