Trakā pasaule
2023. gada 3. februāris, 19:44

"Bail par savu dzīvību" - "Mis Visums" dalībniece no Krievijas slēpjas ASV

Jauns.lv

22 gadus vecā modele un Krievijas pārstāve konkursā "Mis Visums 2022" Anna Linņikova atzinusi, ka šobrīd saņem draudus, tāpēc nolēmusi slēpties ASV, raksta laikraksts "Focus".

"Dažos brīžos man tiešām bija bail par savu dzīvi, jo izskanēja fiziskas izrēķināšanās draudi, man kāpjot uz skatuves. Pēc tam nedaudz nomierinājos, sapratusi, ka reāla spēka šādiem vārdiem nav. Šobrīd es apceļoju Ameriku un drošības nolūkos lieku reizi neatklāšu savas precīzās koordinātas," medijiem stāstīja Anna Linņikova.

Turklāt krieviete atzinusi, ka pat nolīgusi apsardzi "neadekvātu pielūdzēju" dēļ. Savukārt savu zaudējumu skaistumkopšanas sacensībās uzskata tikai un vienīgi par "politiski" atrunātu.

Turklāt Krievijas modeles profilā norādīts, ka pašlaik viņa atrodas Maiami. 

15. janvārī Ņūorleānā (ASV) norisinājās skaistumkonkursa "Miss Universe" fināls. Par Mis Visumu tika kronēta modes dizainere, modele un šūšanas instruktore no Teksasas R'Bonnija Gabriela (R'Bonney Gabriel) no ASV. Savukārt krieviete Anna Linņikova netika pat līdz topa 16. vietai.

Kronē "Mis Visums" skaistumkaralieni

15. janvārī Ņūorleānā (ASV) norisinājās skaistumkonkursa "Miss Universe" fināls. Par Mis Visumu tika kronēta modes dizainere, modele un šūšanas instruktore ...

gallery icon