foto: KCS Presse / MEGA / Vida Press
Roberts Patinsons izdara drosmīgu izvēli. "Dior" skati apmeklē svārkos, nevis biksēs
Roberts Patinsons.
Slavenības
2023. gada 3. februāris, 13:13

Roberts Patinsons izdara drosmīgu izvēli. "Dior" skati apmeklē svārkos, nevis biksēs

Jauns.lv

Šogad jau daudzviet pasaulē notikušas vīriešu apģērbu modes nedēļas un arī modes nams “Dior” prezentējis savu jaunāko kolekciju, kas paredzēta stiprā dzimuma pārstāvjiem. Uz skati Parīzē bija aicinātas slavenības, influenceri, kā arī zīmola draugi, kuru vidū bija britu aktieris Roberts Patinsons (36).

Roberts Patinsons pasākumam izvēlējies ļoti neparastu tērpu, kas atšķīrās no viņa līdzšinējā koptēla, kādā aktieris parasti apmeklējis sarkanā paklāja pasākumus un filmu pirmizrāžu vakarus. Šoreiz sāgas “Krēsla” un filmas “Betmens” zvaigzne bija ģērbies zilpelēkos tvīda svārkos, kuru garums beidzas tieši zem ceļgaliem. Svārkiem viņš bija pieskaņojis brūnu mākslīgās kažokādas puskažoku.

Roberts Patinsons “Dior” modes skatē 2023. gada janvārī

gallery icon

Savu koptēlu Patinsons bija papildinājis ar melnām pusgarajām zeķēm un zābakiem. Protams, viss aktierim mugurā esošais bija no modes nama “Dior” preču klāsta.

foto: Ziya / SplashNews.com/ Vida Press
Roberts Patinsons.

Interesanti, ka svārkus, kādos aktieris apmeklēja skati, modes nams prezentēja arī savā jaunākajā 2023/2024 rudens-ziemas apģērbu skatē, kuru Roberts Patinsons bija ieradies vērot klātienē.

foto: KCS Presse / MEG / Vida Press
Modeļi "Dior" jaunākajā modes skatē.