Kašers izdāļā savus kičīgos apģērbus; piesakās pat Skudriņa. FOTO
„Jā, es laikam izaugu... Paskatoties bildes ir jāsaķer galva, bet tieši tāpēc dzīve ir tik skaista, jo mēs maināmies,” par sevi saka Kašers.
Slavenības
2015. gada 14. aprīlī, 17:30

Kašers izdāļā savus kičīgos apģērbus; piesakās pat Skudriņa. FOTO

Jauns.lv

Rīga TV 24 raidījuma „Stila pavēlnieks” vadītājs Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, kurš allaž izcēlies ar košu stilu, nolēmis atbrīvoties no daudziem viņam ne tik aktuāliem apģērbiem. Viena no pirmajām uz Kašera tērpiem pieteikusies TV raidījumu vadītāja, miljonāra sieva Gundega Skudriņa.

Kašers izdāļā savus kičīgos apģērbus; piesakās pat...

Kašers saņēmies izrevidēt savu milzīgo apģērbu skapi, kurā ielūkojoties viņu pārņēmuši smiekli un izbrīns. „Man pat asaras nobira, atminoties dažādus mirkļus, kuros staigāju kādā no apģērbiem,” sociālajā tīklā Facebook.com raksta Kašers. Viņš ir nolēmis daļu vairs nevajadzīgā apģērba nodot labdarībai.

„Vairāki maisi ceļos pie tiem, kuriem drēbes nepieciešamas siltumam, ikdienas nēsāšanai, bet ir tādi tērpi, kas ne visiem derētu. Tie ir dažādi skatuves tērpi, fotosesiju tērpi. Ir ļoti daudz, kaudzēm dažādi skatuviski tērpi, kuri ir darināti ar rociņām. Šķiet, ka drīzumā būs jātaisa Kašera „Andele mandele”. Ir arī ļoti daudz visādas rotas, bet tās jānāk skatīties privāti,” ziņo Kašers.

Kašera drēbju un aksesuāru skapis

Kašera drēbju un aksesuāru skapis

Kašers šajā pavasarī

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības "Rīgas viļņi" arhīva