Reklāmas aģentūras "!MOOZ" atdzimšanas pasākums

2023. gada janvārī "Digital Art House" notika reklāmas aģentūras "!MOOZ" atdzimšanas pasākums.

gallery icon
Sarkanais paklājs
2023. gada 25. janvāris, 14:55

FOTO: Maija Rozīte, Indra Salceviča, uzņēmējs Ozols un citi sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas reklāmistu burziņā

Jauns.lv

Šomēnes Rīgā, "Digital Art House", notika reklāmas aģentūras "!MOOZ" atdzimšanas pasākums, kurā netrūka sabiedrībā zināmu ļaužu.

Vakara vadītāja lomā iejutās Arvis Zēmanis, pie dīdžeja pults bija Maija Rozīte-Krištopane, bett par viesu garšu kārpiņu lutināšanu atbildēja šefpavārs Raimonds Zommers un restorāns “Entresol”.

“!MOOZ ir Latvijas radošās industrijas sākums, pirmā radošā aģentūra Latvijā, kas radās pirms 28 gadiem un kļuva leģendāra ar savu pieeju, komandu, savām ikoniskajām kampaņām, kuras tika godalgotas gan Latvijā, gan starptautiski,” uzrunājot ielūgtos viesu, sacīja “!MOOZ” vadītāja Linda Lēvenšteine.

Viņa uzsvēra, ka "!MOOZ" ir pieteikts no jauna šajā digitālajā laikmetā, lai attīstītu jaunos nozares talantus kā vienīgais Latvijas zīmols, kas vislabāk zinās, kā uzrunāt Latvijas cilvēku sirdis un prātus. “Ar mūsu komandas izcilajiem radošajiem prātiem mēs spējam redzēt cauri sabiedrības troksnim un drosmīgi risināt aktuālo,” sacīja “!MOOZ” vadītāja.

Ballītes viesu vidū bija tādas Latvijā pazīstamas personības kā grāmatu autore Inga Grencberga, TV seja un DJ Maija Rozīte-Krištopane, uzņēmējs Gundars Ozols ar sievu Marlēnu, "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks, TV seja un stiliste Indra Salceviča, komiķe Džemma Sudraba, bērnu ārste Dana Isarova un citi.