foto: Twitter @uamemesforces
Ukraiņi "plēš" jokus par rietumvalstu tanku nodošanu Ukrainai
Ukraiņi joko par tanku nodošanu.
Trakā pasaule
2023. gada 25. janvāris, 15:01

Ukraiņi "plēš" jokus par rietumvalstu tanku nodošanu Ukrainai

Jauns.lv

“Ukranian Meme Forces” jeb “Ukrainas mēmju* spēki” savā “Twitter” profilā ir publicējuši virkni joku par rietumvalstu tanku nodošanu Ukrainas armijai. Tāpat veltīti daži sarkastiski joki par Vācijas valdības vilcināšanos pieņemt būtisko lēmumu par tanku “Leopard 2” nodošanu Ukrainai.

Vienā no bildēm atainoti trīs dobermaņu šķirnes suņi, kas reprezentē rietumvalstu tankus, savukārt aiz ēkas stūra no suņiem slēpjas kaķis ar ko domāts novecojušais krievu tanks “T-62”.

Citā attēlā izmantota epizode no populārā TV seriāla “Office” ar izdomātu dialogu. Sieviete, kas reprezentēta kā Vācija dusmīgu sejas grimasi saka: “Beidz man prasīt tankus!” Uz ko attēlā redzamais seriāla tēls, kas demonstrēts kā Ukrainas pārstāvis saka: “Zini ko! Es sākšu prasīt tos vēl uzstājīgāk!” 

Citā attēlā par pamatu izmatots medicīniska uzskata materiāls par galvassāpēm. Pēdējais no piemēriem demonstrē Vācijas galvassāpes, izvairoties no lēmuma pieņemšanas par tanku nodošanas.

 Citā “tvītā” pajokots par to, kas notiek, kad cilvēki izdzird, ka vēl kāda valsts piekritusi Ukrainai nodot “Leopard 2” tankus. Rekacija – zosāda!

Citā attēlā inscinēta saruna starp Polijas un Vācijas valstu vadītājiem, kurā Olfam Šolcam tiek vaicāts vai viņš ir pieņēmis lēmumu par tanku nodošanu Ukrainai, taču viņš cenšas izvairīties.

 Noslēgumam - joks, kā ukraiņi raksturo Krievijas spēku iebrukumu Ukrainā.