foto: Mārtiņš Ziders
Dž. Dž. Džilindžers sasniedz četru promiļu reibumu
"Spēlmaņu balvas" ieguvējs, bijušais Dailes teātra galvenais režisors un mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers
Slavenības
2023. gada 24. janvāris, 06:51

Dž. Dž. Džilindžers sasniedz četru promiļu reibumu

Žurnāls "Kas Jauns"

Tam vīram gan ir iekšas! - var secināt par izcilo režisoru Dž. Dž. Džilindžeru pēc viņa viesošanās mūziķa Jāņa Krīvēna, pazīstams arī kā Krivenchy, "YouTube" raidījumā "Pāļa bazars".

Šā raidījuma formāts ir gaužām vienkāršs - raidījuma vadītājs un viņa viesis lieto alkoholiskus dzērienus un tad reibumā pļāpā par jebkuru tēmu.

Un, kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", šoreiz gan Krivenchy, gan Džilis izpildījušies no sirds! Degustējot vienu dziriņu pēc otras, nepārtraukti smēķējot, diskutējot un pat strīdoties te par politiku, te par demogrāfisko situāciju, te citiem jautājumiem, abi mākslinieki jau pēc stundu ilga intelektuāla “kodiena” bija teju “mesti” – mēle mežģījās, strīdi uzņēma augstus toņus, it sevišķi, kad saruna aizgāja par militāro dienestu un Latvijas spējām sevi aizsargāt militāra iebrukuma gadījumā.

foto: Ekrānuzņēmums
Visticamāk, Dž. Dž. Džilindžers uz Jāņa Krīvēna raidījumu ieradās “iesildījies”, ja jau tā noslēgumā alkometrs režisora izelpā uzrādīja četru promiļu lielu reibumu!

Kā jau "Pāļa bazarā" tradicionāli pieņemts, tas noslēdzās, noskaidrojot alkohola līmeni izelpā. Te nu "Spēlmaņu balvas" ieguvējs, bijušais Dailes teātra galvenais režisors un mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers sasniedza raidījuma rekordu – viņa izelpā alkometrs uzrādīja 4,0 promiles, bet Krivenchy bija 1,85 promiļu reibumā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aizvadītajā nedēļā Dž. Dž. Džilindžers, kas nu pats kļuvis par interneta un TV raidījumu vadītāju, ar savu sesto sievu Ingu Grencbergu apmeklēja arī pašmāju detektīvžanra daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" pirmizrādi. Un vispār sabiedrības burziņos nav rets viesis.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!