foto: Leire P J/DYDPPA/Shutterstock/ Vida Press
Atklāts, kā Šakira uzzinājusi par Žerāra Pikē sānsoļiem
Šakira un Žerārs Pikē.
Slavenības
2023. gada 20. janvāris, 18:22

Atklāts, kā Šakira uzzinājusi par Žerāra Pikē sānsoļiem

Jauns.lv

Kolumbiešu dziedātāja Šakira uzzinājusi par sava bijušā partnera - spāņu futbolista Žerāra Pikē - nodevību, atrodot tukšu ievārījuma burciņu, kas paslēpta viņu ledusskapī. Par to vēsta izdevums “Daily Mail”.

Dziedātāja sapratusi, ka Pikē ir dēka, kad atklājusi, ka viņas prombūtnes laikā ir izēsta zemeņu ievārījuma burciņa. Saskaņā ar portāla “ShowNews Today” rakstīto, Šakira zinājusi, ka partnerim un viņu kopīgajiem bērniem negaršo zemeņu ievārījums. Tāpēc dziedātājai radušās aizdomas, ka viņu mājās ir uzturējies kāds cits.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Izdevums arī norāda, ka dziedātāja par to devusi mājienu arī sava jaunākā singla “Te Felicito” videoklipā, kur redzams, kā viņa atver ledusskapi.

Šakira iepriekš bija uzstādījusi raganas izbāzeni dabiskā lielumā uz savas mājas balkona Spānijā. Lelle skatījās dziedātājas bijušās vīramātes īpašumu virzienā. Apkaimes iedzīvotāji arī ziņojuši, ka dzirdējuši Šakiru pilnā skaļumā atskaņojam dziesmu, ko veltījusi Pikē un viņa jaunajai draudzenei.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Šakira nesen bijušajam mīļotajam, ar kuru bija kopā 11 gadus, veltījusi jaunu dziesmu. Skaņdarbā ar nosaukumu “53” teikts, ka Pikē “nomainījis "Ferrari" pret "Renault Twingo"", bet “Rolex pret Casio”. Vēlāk futbolists sniedzis publisku atbildes reakciju, uz rokas uzliekot “Casio” pulksteni. “Šis pulkstenis kalpos visu mūžu,” viņš norādījis. Tāpat uz treniņu, plaši smaidīdams, futbolists atbrauca ar "Renault Twingo".