Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: konduktors pārvietojas pāri pasažieru galvām; firma vaino konkurentus
Konduktora riskantais manevrs (ekrānuzņēmums)
Trakā pasaule

VIDEO: konduktors pārvietojas pāri pasažieru galvām; firma vaino konkurentus

Jauns.lv

Internetā lielu jautrību izraisījis kāda pasažiera ierakstīts video, kur pārpildītā autobusā varen nasks konduktors pārvietojas pāri pasažieru galvām. Tas esot noticis Krievijas Tālo Austrumu pilsētā Habarovskā, taču par notikušo skan dažādas versijas, vēsta “life.ru”.

VIDEO: konduktors pārvietojas pāri pasažieru galvā...

Ierakstā redzamo veiklo vīru jau nodēvējuši par “zirnekļcilvēku”.

Habarovskas administrācijas preses dienesta vadītājs Nikolajs Nagornijs noliedza, ka 25. maršruta autobusā konduktors būtu tā uzvedies, turklāt pilsētas autobusos neesot tādu aizkaru. “Šodien bija sapulce, kur tika uzaicināti šīs kompānijas vadītāji. Pirmkārt, viņi paskaidroja, ka viņiem tiešām 25. maršrutā nav autobusu ar tādiem aizkariem. Un vispār viņiem principā autobusos nav aizkaru.”

Taču vēlāk Nagornijs jau dziedāja citu dziesmu — speciālisti esot pārbaudījuši visus autobusus un atraduši “to īsto, ar tādu pašu numuru”. Administrācija gan kategoriski noliedz, ka konduktors būtu pārvietojiet pāri pasažieru galvām.

Internetā gan parādījies cits video, kurā no ielas puses redzams 25. numura autobuss, un ļaudis ir pārliecināti, ka tas ir tieši tas, kurā bija nofilmēts konduktors-akrobāts.

Pārvadātājumu kompānijas “Pjatj zvjozd” direktora vietnieks Ivans Novikovs pieļauj, ka kņada ir konkurentu izdarības. “Kaut kāda informācijas uzkurināšana. Feiks. Konkurentu intrigas … Nezinu, kas tas ir,” viņš sacīja.