foto: REUTERS/SCANPIX
Slavenības pēc "Zelta globusu" apmeklēšanas masveidā saķērušas Covid-19
Viens no inficētajiem ir arī aktieris Kolins Farels (pa kreisi)
Slavenības
2023. gada 18. janvāris, 12:59

Slavenības pēc "Zelta globusu" apmeklēšanas masveidā saķērušas Covid-19

Jauns.lv

Vairākas slavenības pēc uzstāšanās pagājušajā nedēļā notikušajā "Zelta globusu" balvu pasniegšanas ceremonijā saņēmušas pozitīvus Covid-19 testus, raksta BBC.

Ar nepatīkamo vēsti dalījušās vairākas zvaigznes, tostarp aktieri Kolins Farels, Brendans Glīsons, Džeimija Lī Kērtisa un Mišela Feifere.

“Zelta globusu 2023” tērpu parāde

gallery icon

Zināms, ka liela daļa "Zelta globusa" apmeklētāju bija ielūgti arī uz svētdien notikušo "Critics Choice Awards", un pirms šī pasākuma dalībniekiem bija jāveic Covid-19 testi.

"Man ir tik žēl, ka nevarēšu ierasties uz "Critics Choice Awards" balvu pasniegšanu šodien," sociālajā vietnē rakstīja Feifere. "Jā, kovids."

Bija plānots, ka Feifere pasniegs aktierim Džefam Bridžesam balvu par mūža ieguldījumu, bet viņas vietā to izdarīja aktieris Džons Gudmens.

Zināms, ka kino industrijā piekoptie Covid-19 drošības pasākumi, piemēram, testēšanas, vakcinācijas un masku prasības, šīs sezonas balvu ceremonijās ir ļoti pretrunīgi. Dažos klātienes pasākumos nekādu drošības pasākumu nav, savukārt citos, piemēram, "Zelta globusa" un "Critics Choice Awards" ceremonijās, ir nepieciešams veikt Covid-19 testu vai arī uzrādīt vakcinācijas seritifkātu.

Breds Pits “Zelta globusu 2023” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

ASV Sabiedrības veselības eksperti norāda, ka nav pārsteigti par nesenajām likstām, ar kurām sastopas Holivudas kino elite. "Tas nav negaidīti," intervijā medijam "ABC News" sacīja epidemiologs Džons Braunšteins. "Jūs pulcējaties iekštelpās laikā, kad apkārt cirkulē daudz vīrusu, neatkarīgi no tā, vai tas ir saaukstēšanās vai gripas vīruss, un satuvināšanās bez maskām... te notiks aktīva vīrusu pārnese."