foto: Publicitātes
Dailes teātra zvaigznei Anetei Krasovskai astoņus gadus jaunāks sirdsāķītis
TV seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Anete Krasovska, šķiet, vairs nav brīva meitene.
Slavenības
2023. gada 11. janvāris, 06:24

Dailes teātra zvaigznei Anetei Krasovskai astoņus gadus jaunāks sirdsāķītis

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktrise Anete Krasovska (28) soctīklos publiskojusi mīļus fotomirkļus, kur redzama, cieši apskāvusies ar Latvijas Kultūras akadēmijas aktiermākslas studentu Olafu Putrāli (20).

Piefiksēto kopābūšanas mirkli, kur Anete raugās debesīs un aiz viņas stāvošais Olafs meiteni ir abām rokām mīļi apņēmis, Krasovska ir raksturojusi ar teikumu: “Salds un vēl saldāks”.

Izskatās, ka šādā veidā daiļā skatuves māksliniece ir izlēmusi paziņot par jaunu, skaistu attiecību sākšanos, jo tieši tā uz mīlīgo pārīša bildi reaģējuši vairāki Anetes Krasovskas kolēģi, Dailes teātra aktieri, kas komentāru sadaļā dāsni “salikuši” sarkanas sirdis.

Zināms, ka studiju gados Anetei bija romantiskas attiecības ar kursabiedru Niklāvu Kurpnieku, pēc tam krietnu laiku viņa bija kopā ar stilistu Māri Vecmani, kas par aktrisi ir 22 gadus vecāks.

Savukārt Olafs Putrālis, ar kuru Krasovska jauki izbauda kopābūšanu patlaban, ir par dāmu astoņus gadus jaunāks. Olafs ir topošais aktieris, otrajā kursā apgūst dramatiskā teātra aktiermākslu Latvijas Kultūras akadēmijā. Pāri saista arī kopīga radošā darbība – patlaban abi spēlē režisores Lauras Grozas izrādē "Mājoklis. komentāri#2", un izskatās, ka tieši šis projekts jaunos māksliniekus varētu būt satuvinājis arī dzīvē.

Mājoklis. komentāri #2 izrāde”

Dailes teātra režisore Laura Groza izvēlējusies neierastu formu – iestudēts diptihs, turklāt viena no tā daļām ir Dailes teātra jauniestudējums, ...

gallery icon