Vilipsōns saģērbjas kā Čaks un atklāj krāsojamo grāmatu. FOTO
Vilipsōns izstādes „Čaks un V-sōns” atklāšanā izskatījās teju vai kā Čaks.
Slavenības
2015. gada 19. aprīlis, 04:28

Vilipsōns saģērbjas kā Čaks un atklāj krāsojamo grāmatu. FOTO

Jauns.lv

Uz mākslinieka Aivara Vilipsōna izstādes-zibwakcīnas „Čaks un V-sōns” un krāsojamās grāmatas „Reiz dzīvoja Čaks” prezentāciju ieradās daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Par Vilipsōna darbiem priecājās viņa kolēģi, draugi un daiļrades cienītāji, tostarp aktrise Elīna Dzelme, operdziedātājs Sergejs Jēgers, olimpiskais vicečempions soļošanā Aigars Fadejevs, grupas „Jumprava” mūziķis Aigars Krēsla, uzņēmējs Arnis Bikšus un daudzi citi. Izstādē klāt bija arī Vilipsōna mīļotā sieviete, Dailes teātra mārketinga daļas vadītāja Indra Rubene ar meitu Noru.

Provokatīvais mākslinieks šoreiz viesus pārsteidza, jo bija saģērbies dzejniekam Aleksandram Čakam raksturīgā stiliņā. Brūnajā uzvalkā un īpaši piemeklētās brillēs Vilipsōns izskatījās lieliski. Vakara gaitā mākslinieks saņēma komplimentus ne tikai par savu jaunāko veikumu, bet arī par pārdomāto tēlu.

Vilipsōns izvēlējās zīmēt Čaku, cerībā, ka bērni, vēlāk paaugoties un skolā sastopoties ar Čaka dzeju, atcerēsies „simpātisko vīreli”, ko bērnībā krāsojuši”. Vilipsōna zibwakcīnu „Čaks un V-sōns” iestādes „PinUp” telpās varēs apskatīt līdz 17. maijam.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica