Kā "Dejo ar zvaigzni" izskatās zem ūdens. FOTO
Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita Rūmera Villisa ar labiem panākumiem piedalās TV šova „Dejo ar zvaigzni” amerikāņu versijā. Pasludinātajā Disneja nedēļā viņa ar partneri Valentīnu Čmerkovski iestudējusi priekšnesumu zem ūdens, šādi atspoguļojot Mazās nāriņas tēmu.
Slavenības
2015. gada 19. aprīlis, 05:40

Kā "Dejo ar zvaigzni" izskatās zem ūdens. FOTO

Jauns.lv

Šovs „Dejo ar zvaigzni” ir populārs daudzviet pasaulē. Pie mums šosezon ir dalībnieks, kurš dejo ratiņkrēslā, bet ASV kāds pāris izveidojis dejas priekšnesumu... zem ūdens!

TV šova „Dejo ar zvaigzni” amerikāņu versijā ar labiem panākumiem piedalās aktieru Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita, aktrise Rūmera Villisa. Par 26 gadus jaunās dāmas pirmo priekšnesumu – fokstrotu Hozier dziesmas „Take Me To Church” pavadībā – sajūsmā bija ne tikai viņas vecāki, kas bija ieradušies vērot šovu klātienē un atbalstīt savu bērnu, bet arī žūrija un skatītāji. Nu Rūmera ar deju partneri Valentīnu Čmerkovski (28) nolēmusi pārsteigt tiesnešus un publiku vēl jo vairāk, iestudējot deju zem ūdens.

Šādu priekšnesumu pāris iestudējis par godu Disneja nedēļai, kāda bija izsludināta deju sacensībās. „Nepalaidiet garām Disneja nedēļu,” pirms pāris dienām savā „Instagram” blogā rakstīja profesionālais dejotājs Valentīns Čmerkovskis. „Šovā dejo ar zvaigzni mēs ar @ruelarue [Rūmeru Viillisu] devāmies zem ūdens kopā ar apbrīnojamo @thetylershields [fotogrāfu Taileri Šīldsu], lai iejustos Mazās nāriņas tēlā.”

Rūmeras deju partneris Valentīns Čmerkovskis kopā ar vecākiem un vecāko brāli, arī profesionālu dejotāju Maksimu Čmerkovski, 1994. gadā no Ukrainas emigrēja uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valentīns 14 reizes ir bijis ASV čempions Latīņamerikas dejās un divas reizes bijis pasaules čempions šajā deju kategorijā.

Rūmera Villisa dejo fokstrotu - video:


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press