Andris Keišs dzied kopā ar grupu "Līvi"

“Būt kopā ar Ainaru Virgu uz vienas skatuves! Sapnis piepildījies!” gavilēja Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs, kas 2022. gada ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 3. janvāris, 07:49

Andris Keišs piepilda savu sapni - kāpj uz skatuves dziedāt kopā ar "Līviem"

Žurnāls "Kas Jauns"

“Būt kopā ar Ainaru Virgu uz vienas skatuves! Sapnis piepildījies!” gavilēja Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs, kas decembra sākumā uzdziedāja kopā ar grupu "Līvi".

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", Keišam ir neliela, bet spilgta loma Rūtas Znotiņas īsfilmā "Sāc visu no jauna", un tās īpašajā prezentācijas seansā mūzikas namā "Daile" klāt bija visi filmas aktieri, tostarp arī pati grupa "Līvi".

Rūtas Znotiņas rokumentālās īsfilmas “Sāc visu no jauna” pirmizrāde

2022.gada 12. decembrī pulksten 19.00 mūzikas namā “Daile” savu īpašo seansu piedzīvoja režisores Rūtas Znotiņas rokumentālā filma “Sāc visu no ...

gallery icon

Kad pēc filmas atrādīšanas uz skatuves ar koncertu kāpa "Līvi", uz vienu dziesmu rokmūziķiem pievienojās arī Andris Keišs. “Es vairāk biju "Jumpravas" fans, taču "Līvi" ar savām "Dzimtā valoda", "Zābaku dziesma" un citām mani izveidoja kā patriotisku pilsoni – to gan es atceros! Un tagad es ar "Līviem" un pašu Ainaru Virgu beidzot biju uz vienas skatuves,” žurnālam "Kas Jauns" tovakar laimīgs klāstīja Andris Keišs: “Es neticēju, ka kādreiz uzdziedāšu kopā ar "Līviem", ka kaut kas tāds vispār manā dzīvē varētu notikt! Es vispār cenšos lieki nesapņot, lai vēlāk nepiedzīvotu vilšanos, bet, ja kaut ko tādu piedāvā, tad tiešām tas ir kā sapņa piepildījums. Ja man pirms desmit gadiem teiktu, ka kādreiz man būs tāda iespēja, protams, es tikai priecātos. Tāpēc var teikt, ka mans sapnis ir piepildījies.”