foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix
Sarukuši Putina iespējamās bērnu mātes Alīnas Kabajevas ienākumi
Alīna Kabajeva.
Slavenības
2022. gada 25. decembris, 07:00

Sarukuši Putina iespējamās bērnu mātes Alīnas Kabajevas ienākumi

Jauns.lv

Krievijas vingrotāja, “Nacionālās mediju grupas” (NMG) direktoru padomes vadītāja un Krievijas prezidenta Vladimira Putina bērnu māte Alīna Kabajeva sākusi pelnīt gandrīz uz pusi mazāk nekā gadu iepriekš, vēsta "The Insider".

Viņas alga 2021. gadā bija 155,4 miljoni rubļu, tātad 12,95 miljoni rubļu (vairāk nekā 162 tūkstoši eiro mēnesī). Par Kabajevas ienākumu kritumu ziņo "Telegram" kanāls "Varam paskaidrot", atsaucoties uz ienākumu deklarāciju no Krievijas Federālā nodokļu dienesta bāzes.

Kā iepriekš noskaidroja "The Insider", Kabajeva 2018. gadā NMG nopelnījusi 785 miljonus rubļu. 2019. gadā - 55,4 miljonus, bet 2020. gadā viņas gada alga bija 300 miljoni rubļu (4 miljoni eiro), tātad gandrīz divas reizes lielāka nekā nākamajā, 2021. gadā. NMG vadība, tostarp Kabajeva, ienākumus slēpj, norāda kanāls "Varam paskaidrot". Grāmatvedības pārskatos par 2020. gadu nebija informācijas par atalgojumiem vadītājiem.

Pēc kara sākuma pret Kabajevu ieviesa sankcijas Kanāda, Lielbritānija, Eiropas Savienība un ASV. Šveices laikraksts "SonntagsZeitung" vēstīja, ka 2015. un 2019. gadā Kabajeva laidusi pasaulē divus dēlus no Krievijas prezidenta Vladimira Putina. Par to pastāstīja dzemdību ārsta paziņa. Pirmās dzemdības notika Šveicē, jo "visu vajadzēja turēt noslēpumā".

Putina favorīte Alina Kabajeva mākslas vingrotājas karjeras laikā

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā.

gallery icon

 

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon