foto: Miguel Cordoba/SIPA/Scanpix
FOTO: Spānijas karaliene Letīcija izgājusi publikā negaidīti drūmā tēlā
Karaliene Letīcija.
Slavenības
2022. gada 18. decembris, 18:55

FOTO: Spānijas karaliene Letīcija izgājusi publikā negaidīti drūmā tēlā

Jauns.lv

Spānijas karaliene Letīcija devusies publikā elegantā, bet neierasti drūmā tērpā. Viņa apmeklēja Jauniešu fonda sanāksmi Madridē, kas nodarbojas ar narkomānijas problēmām jauniešu vidū, pelēkā kleitā un melnā mētelī, raksta "Daily Mail".

Spānijas karaliene Letīcija ir organizācijas goda prezidente, kas cīnās pret narkotiku lietošanu, norāda laikraksts "Focus".

50 gadus vecā karaliene Letīcija vēsākam vakaram izvēlējusies "Adolfo Dominguez" adītu, siltu kleitu pelēkā krāsā par pieticīgiem 210 dolāriem.

foto: Miguel Cordoba/SIPA/Scanpix
Karaliene Letīcija.

Karaliene tēlu papildinājusi ar platu, melnu jostu, izceļot slaido vidukli. Bet tēlu papildinājusi ar "Carolina Herrera" melnas krāsas mēteli, "Steve Madden" zamša zābakiem un nelieliem rotājumiem.

Letīcija demonstrēja ideālu tēlu siltai ziemai. Tamborēta kleita kombinācijā ar mēteli ir klasika. Īpaši, ja to papildina ar pareiziem apaviem un skaistiem aksesuāriem. Karalienes gadījumā tā bija vienkārša melna ādas somiņa.

Karaliene Letīcija nekad neliek vilties tērpu izvēlē un nemitīgi iedvesmo savus fanus ar stilīgiem tēliem. Galvenais, viņa bieži izvēlas ļoti demokrātisku marku tērpus. Parasti spāņu, kas ir ļoti patriotiski.

Spānijas karaliene Letīcija brīvdienām Maljorkā izvēlas mini, tāpat kā meitas

gallery icon

Kembridžas hercogiene Ketrīna un Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon