foto: Instagram
"Mēs esam ģimene!": Brūsa Villisa bijusī un pašreizējā sieva sarīko viņam Ziemassvētkus agrāk
Brūss Villiss ar savu kuplo ģimeni.
Slavenības
2022. gada 16. decembris, 14:59

"Mēs esam ģimene!": Brūsa Villisa bijusī un pašreizējā sieva sarīko viņam Ziemassvētkus agrāk

Jauns.lv

Jau pavisam drīz būs Ziemassvētki, bet dažas ģimenes jau tagad pulcējas pie svētku galda, lai tos atzīmētu. Tā rīkojušies aktiera Brūsa Villisa radinieki. Viņi svētkus sarīkojuši pirms laika savam mīļajam Brūsam, kuram šā gada sākumā noteikta baisā diagnoze afāzija, un nesen paziņas komentējuši, ka slimība strauji progresējot. Tāpēc ģimene ir priecīga par katru kopā pavadītu brīdi.

Brūsa Villisa un Demijas Mūras šķiršanās pēc 13 laulībā nodzīvotiem gadiem noritēja smagi, tomēr bijušajiem dzīvesbiedriem izdevās saglabāt draudzīgas attiecības. Kad Demija uzzināja par bijušā vīra nopietno slimību, viņa nekavējoties steidzās atbalstīt aktiera pašreizējo sievu Emmu Hemingu.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Par Brūsam Villisam konstatēto diagnozi aktrise paziņoja visas ģimenes vārdā. “Nesen viņam tika noteikta diagnoze “afāzija”, kas ietekmē viņa kognitīvās spējas. Tā rezultātā Brūss atsakās no karjeras, kas viņam tik daudz nozīmēja. Šis tiešām ir sarežģīts laiks mūsu ģimenei, un mēs esam tik pateicīgi par jūsu neizmērojamo mīlestību, līdzjūtību un atbalstu. Mēs to pārdzīvojam kā stipra ģimene un vēlējāmies to darīt zināmu faniem, jo zinām, cik daudz viņš jums nozīmē, tāpat kā jūs viņam. Kā vienmēr saka Brūss: “dzīvo ar pilnu jaudu,” un mēs kopā plānojam to arī darīt,” viņa rakstīja.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Aizvadītās brīvdienas 67 gadus vecā aktiera tuvinieki pavadījuši visi kopā. “Mēs esam ģimene! Iejūtamies svētku noskaņās!” priecīgi vēstīja Demija Mūra. Viņa padalījās ar sirsnīgām fotogrāfijām, kurās Brūss tur pie rokas sievu Emmu un apskaujas ar meitām.