foto: instagram.com/annasedokova/
Vai vīrs zina? Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova karstā ballītē cita vīrieša apskāvienos
Anna Sedokova.
Slavenības
2022. gada 13. decembris, 19:12

Vai vīrs zina? Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova karstā ballītē cita vīrieša apskāvienos

Jauns.lv

Dziedātāja Anna Sedokova repera Džigana un Oksanas Samoilovas kāzas apmeklēja bez sava vīra, taču par vīriešu uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēja...

Dziedātāja Anna Sedokova, uzvirmojot baumām par šķiršanos no sava trešā dzīvesbiedra Jāņa Timmas, parādījusies Džigana un Samoilovas kāzās lepnā vientulībā. Tomēr par vīriešu uzmanības trūkumu sūdzēties viņa nevarēja... Tāpat lielu interesi izraisīja mākslinieces tērps - lateksa kleita koši rozā krāsā un ar dziļu dekoltē.

Pēc pasākuma oficiālās daļas beigām Sedokova sāka dejot ar repera Timati jaunāko brāli - Artjomu Junusovu. Pēc aculiecinieku stāstītā, viņi dejojuši ļoti tuvu viens otram, sadevušies rokās un apskāvušies.

Kādā brīdī vīrietis pat kaut ko iečukstēja Annai ausī. Kopā pāris nodejoja vairākas kompozīcijas, ko pamanīja pat pasākuma vadītāji.

foto: instagram.com/janis.timma
Jāņa Timmas ieraksts "Instagram" īsajos stāstos, kas publiski redzami 24 stundas.

Nākamajā dienā Sedokova aizlidoja uz Parīzi. Tiesa, tikai uz diennakti. Jānis Timma savā "Instagram" publicējis tekstu, ka mēsli dzīvē gadās, bet visas problēmas var tikt atrisinātas, ja to vēlas.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon

Annas Sedokovas karantīna Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon