foto: Publicitātes
Ar jaunumiem klajā nāk grupa "Musiqq"
Mūzika
2022. gada 12. decembris, 11:19

Ar jaunumiem klajā nāk grupa "Musiqq"

Jauns.lv

Pirmdien, 12. decembrī, grupa "Musiqq" laiž klajā singlu "Ar tevi kopā", kas ir no janvārī gaidāmā minialbuma "Bijis, ir un būs". Vienlaicīgi grupa aicina uz koncertu koncertzālē "Palladium Rīga" 2023. gada 14. februārī - izskanēs grupas populārākās dziesmas, kā arī kompozīcijas no topošā albuma.

Kā portālu Jauns.lv informēja grupa, "Ar tevi kopā” ir stāsts par mīlestības spēku un tiem, kas ir ceļā pie otra.

“Pirms koncertiem vienmēr ir jūtams neliels satraukums. Tā ir atbildība un vēlme parādīt vislabāko, ko spējam dot saviem klausītājiem. Būt uz skatuves un radīt sinerģiju ar auditoriju, ir tas, kas katru šo satikšanos padara par ļoti īpašu. Kā jau koncertos esmu teicis – kopā ar saviem mūziķiem un komandu man tik tiešām nav bail kāpt uz jebkuras skatuves. Un, protams, arī koncerta norises datums nav nejauša izvēle. Tas ir aicinājums kopā ar mums svinēt mīlestību – pret mūziku, pret otru un visiem tiem, kas liek mums just,” mudina grupas solists Emīls Balceris.

“Musiqq” koncerts uz “Domina Shopping” autostāvvietas jumta

2020. gada 3. septembrī uz t/c “Domina Shopping” autostāvvietas jumta koncertēja populārā grupa “Musiqq”, ieskandinot skolas gada sākumu un atvadoties ...

gallery icon
59

Janvārī gaidāmajā minialbumā “Bijis, ir un būs” tiks iekļautas grupas “Musiqq” septiņas kompozīcijas, kuras ir tapušas, iedvesmojoties no leģendārās grupas “Līvi” populārākajiem un iemīļotākajiem skaņdarbiem.