foto: SplashNews.com/ Vida Press
Spoka "sieva" žēlojas par viņa pļēgurošanu medusmēnesī
Dziedātāja pošas kāzām ar spoku
Trakā pasaule
2022. gada 8. decembris, 12:10

Spoka "sieva" žēlojas par viņa pļēgurošanu medusmēnesī

Jauns.lv

Anglijas Oksfordšīras iedzīvotāja "apprecējusi" spoku un nu žēlojas par viņa pļēgurošanu un citiem izgājieniem medusmēneša laikā, vēsta izdevums “Daily Star”.

2021. gada rudenī dziedātāja Brokerda paziņoja, ka iemīlējusies kāda akā iekritušā 35 gadus veca Viktorijas laikmeta karavīra Edvardo garā, bet pirms tam nemaz tā īsti gariem nav ticējusi. Viņa apgalvoja, ka kāzu ceremonijā piedalījās Merilinas Monro, Elvisa Preslija un karaļa Henrija VIII gari, taču norises vietu nebija tik viegli atrast, jo daudzas baznīcas viņai atteica, pat piedraudot ar eksorcismu.

Domstarpības ar Edvardo radušās jau agrāk, taču kāzās viss aizgājis pa trako. “Edvardo vienkārši nevarēja noturēties un teica Monro, ka viņa izskatās seksuāli. Šī piezīme pilnībā sabojāja manu vakaru,” žēlojās spoka laulātā.

Pēc ceremonijas “jaunlaulātie” devušies baudīt medus mēnesi uz saliņu Velsā, kur viss sagājis grīstē. “Tā kā vīram nav bankas kartes, mūsu rēķinus vienmēr apmaksāju es. Viņš pastāvīgi izdzēra viesnīcas numura minibāra alkoholu, bet man nācās par visu maksāt.” Reiz viņš esot pasūtījis 12 dārga šampanieša pudeles un licis par to samaksāt.

Ar to viņa izgājieni nebeidzās. Spoks palūdzis noslēgt dūmvadu, lai Ziemassvētkos mājā neiekļūtu Santa Klauss —viņš esot trakoti greizsirdīgs. “Es viņam teicu, ka Santa nāk ciemos pie visiem un viņš nav manī ieķēries, bet šis nu nekādi to nesaprot!”