Skārleta Johansone pārsteidz ar ļoti krāsainu kombinezonu! FOTO
Skārleta Johansone pirmizrādes vakara apmeklējumam izvēlējusies modes nama „Balmain” kombinezonu, ko tikai pirms mēneša Parīzes modes nedēļas laikā demonstrēja modele Minga Ksi.
Slavenības
2015. gada 26. aprīlis, 16:19

Skārleta Johansone pārsteidz ar ļoti krāsainu kombinezonu! FOTO

Jauns.lv

Filmas „Avengers: Age Of Ultron” pirmizrādes vakaru Londonā Holivudas aktrise Skārleta Johansone (30) apmeklēja ļoti krāsainā vakartērpā līdz zemei. Tikai pasperot platāku soli, apkārtējo acīm atklājās, ka tā nav vis gara plisēta kleita, bet gan... kombinezons!

Tā vien šķiet, ka šobrīd modes mākslinieki un slavenības, visi kā sarunājuši cenšas atsaukt atmiņā un izrādīt godu 70. gadu ģērbšanās stilam, viņu vidū arī Skārleta Johansone.

Izvēloties tērpu pirmizrādes vakaram, simpātiskā blondīne šoreiz nevēlējās akcentēt savas izslavētās sievišķīgi formīgās aprises, bet gan visu uzmanību veltīja stilam. Aktrise bija izraudzījusies daudzkrāsainu kombinezonu no zīmola „Balmain” 2015. gada rudens/ziemas kolekcijas. Pirmoreiz modes nams šo tērpu prezentēja šā gada martā notikušās Parīzes modes nedēļas laikā. To uz mēles demonstrēja modele Minga Ksi. Skatē kombinezonam bija pieskaņota tikpat krāsaina žakete, bet modeles labo ausi rotāja milzīgs auskars – melns aplis ar zeltītu apmalīti. Skārleta žaketi nebija izvēlējusies, bet tērpam bija pieskaņojusi zīmola „Saint Laurent” augstpapēžu kurpes un nelielus daudzkrāsainus zīmola „Bulgari” auskarus.

Skārletas izvēlētais „Balmain” tērps pagaidām vēl veikalos un internetveikalos nav nopērkams.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press