Andreju Žagaru izvada no viņam tik mīļās Operas

2019. gada 4. martā Latvijas Nacionālajā operā un baletā notika atvadīšanās no mūžībā aizgājušā aktiera, režisora un uzņēmēja Andreja Žagara. ...

gallery icon
Slavenības
2022. gada 21. novembris, 06:33

"Andrejs nelaida nāvi sev klāt," - Juris Žagars par brāļa aiziešanu

Jauns.lv

"Ambīciju un projektu ziņā mans brālis bija daudz trakāks par mani. Viņš riskēja ar visu - naudu, biznesiem. Viņš taču atvēra astoņus restorānus, no kuriem septiņi nobankrotēja," atmiņās par pāragri aizsaulē aizgājušo brāli Andreju kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" dalās Dailes teātra direktors Juris Žagars.

Andrejs Žagars (1958 - 2019)

gallery icon

"Arī savu slimību Andrejs līdz pat pēdējam brīdim neatzina, itin kā izdzēsa no savas dzīves. Fizisko iespēju robežās centās dzīvot tā, it kā tās nebūtu. Arī mūsu mammai viņš neko neteica, vienkārši nevēlējās. Man vēl nedēļu pirms nāves nosūtīja īsziņu, ka ar veselību viss kārtībā, lai gan es jau zināju, kā ir patiesībā. Un es domāju, ka tā ir pareizā attieksme – nelaist klāt to nāvi. Tāpat jau pienāks, ko tur vēl daudz runāt," saka Juris Žagars.

Pēdējā gaitā tiek pavadīts Andrejs Žagars

2019. gada 4. martā Latvijas Nacionālajā operā un baletā notika atvadīšanās no mūžībā aizgājušā aktiera, režisora un uzņēmēja Andreja Žagara.

gallery icon

Aizturētu sāpju pilnajā sarunā Juris atklāj arī, ka viņu ģimenē teikt otram sirsnīgus vārdus nav bijis ierasts. Bet vai viņš tomēr ir paspējis atvadīties no brāļa, pateikt svarīgāko un mierīgi “atlaist” tuvo cilvēku? Arī par to - šajā video!