Cik mīļi! Strautmane meitiņu jubilejā aizved paskatīties uz Grāveli. FOTO
Bijusī žurnāliste Baiba Strautmane meitiņai Vandai dzimšanas dienā uzdāvināja šova “Dejo ar zvaigzni 4” fināla apmeklējumu.
Slavenības
2015. gada 27. aprīlis, 13:37

Cik mīļi! Strautmane meitiņu jubilejā aizved paskatīties uz Grāveli. FOTO

Jauns.lv

Šodien, 27. aprīlī aprit septiņi gadi, kopš bijusī analītiskā žurnāliste Baiba Strautmane vīram advokātam Romualdam Vonsovičam dāvāja jaunāko atvasīti meitiņu Vandu. Baiba meitu jubilejā īpaši iepriecināja.

Dzimšanas dienu Baiba ar meitiņu sagaidīja Rīgas kinostudijā, kur ar krāšņiem priekšnesumiem par uzvaru sacentās šova „Dejo ar zvaigzni 4” finālisti. „Esam šī šova lieli fani, it īpaši Vandiņa, kurai šis vakars ar deju šova fināla apmeklēšanu ir īpaša dāvana dzimšanas dienā. Mūsu ģimene katru nedēļu turēja īkšķus par Gintu Grāveli, kurš bija meitas favorīts šovā, un tagad atnācām paskatīties uz viņu klātienē. Bērnam šis ir liels notikums!” priecājās Baiba Strautmane, atklājot, ka meita pirms septiņiem gadiem pasaulē nākusi sava tēta Romualda dzimšanas dienā. „Jā, mūsu ģimenē šodien ir dubultā jubileja!” teica Strautmane, kuras laulībā dzimis arī dēls Edvards Kārlis (11).

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)