Mūzika
2022. gada 4. novembris, 12:44

Markus Riva negrasās atmest ar roku Eirovīzijas atlasēm

Jauns.lv

Mūziķis Markus Riva ir piedalījies un guvis vērā ņemamus panākumus dažādos nacionāla un starptautiska mēroga konkursos, tomēr viņam vēl ne reizi nav izdevies uzvarēt Eirovīzijas Latvijas nacionālajā atlasē.

Mūziķim jau bijuši astoņi mēģinājumi šajā konkursā, taču, ja domājat, ka puisis nolēmis beidzot mest mieru, skumt un raudāt spilvenā, jūs dziļi maldāties.

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā.

gallery icon

“Ir vienkārši jāiet un jāmēģina,” Markus paziņo kanāla "360TV" raidījumā “Vakariņš ar savējiem,un, protams, gūst nedalītu atbalstu.

“Tauta jau sen runā – nu ļaujiet taču viņam beidzot aizbraukt! Un es tev to patiešām novēlu, pēc visas tās neatlaidības tur beidzot nonākt,” sirsnīgi teic Guntis Veits. Dziedātāja Sandija Vīgante pat esot gatava cēlā mērķa vārdā šogad atlasē nepiedalīties.

Eirovīzijas pretendentu atlase vairs nav aiz kalniem. Kas zina, varbūt šoreiz tas tiešām būs Markus Riva, un piepildīsies jaunlaiku tautas ticējums, ka Latvija iekļūs konkursa otrajā kārtā tikai tad, kad beidzot ļaus to pārstāvēt šim dziedātājam.

Mūziķi Rīgā piedalās Eirovīzijas "iesildīšanas" pasākumā

Eirovīzijas dziesmu konkursa fani un žurnālisti no Latvijas un citām Eiropas valstīm satikās Rīgā, lai kopā aizvadītu šī gada Eirovīzijas ...

gallery icon