Jauna pašmāju realitātes šova "The B Team TikTok māja" atklāšana

gallery icon
TV
2022. gada 3. novembris, 19:20

Jaunie censoņi gatavi! FOTO: atklāj pašmāju realitātes šovu "The B Team TikTok māja"

Jauns.lv

Televīzijas platformā "Tet TV+" sācies jauns pašmāju realitātes šovs "The B Team TikTok māja", kurā dalībnieki cīnīsies, lai kļūtu par ietekmīgiem influenceriem.

Šovā slavenās tiktokeres Elīnas Pakalnes un komiķa, mūziķa un grupas "Singapūras satīns" dalībnieka Edgara Bāliņa vadībā piedalīsies 10 drosmīgi dalībnieki.

"Šis būs diezgan smagi", par gaidāmo teic Pakalne.

Televīzijas platforma "Tet TV+" ir saglabājusi stabilu vietu TV nozarē. Deviņos mēnešos klientu skaits pieaudzis par 40%.

Tet saviem skatītājiem šoruden sagādājis gan pasaules gaidītāko seriālu pirmizrādes, gan plašu Latvijas satura piedāvājumu. Tet radītā oriģinālsatura skatījumu līderos jau nokļuvusi realitātes šova "Caur ērkšķiem uz…" jaunā sezona, bērnu raidījums "Ričija Rū pasakas" un Andreja Ēķa seriāls "Tarakāni tavā galvā". 27.oktobrī iznāca arī seriāls "Anna no Zaļkalniem" ar Rēziju Kalniņu un Tālivaldi Lasmani galvenajās lomās. Savukārt Jaunā Rīgas teātra aktieri radījuši mākslas filmu "Sēklis", kas izklaides platformā skatāma vienlaicīgi ar izrādīšanu uz lielā ekrāna.