foto: Rojs Maizītis
Rūdolfs Plēpis jau divus mēnešus mīt pansionātā
Rūdolfs Plēpis.
Slavenības
2022. gada 1. novembris, 08:55

Rūdolfs Plēpis jau divus mēnešus mīt pansionātā

Jauns.lv

Tautā iemīļotais aktieris Rūdolfs Plēpis jau divus mēnešus mīt adventistu senioru namā "Zilaiskalns", tā šodien vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Plēpis, kas 17. septembrī atzīmēja savu 72. dzimšanas dienu, lēmumu kādu laiku padzīvot pansionātā pieņēmis pats. Uz Ziemsvētkiem gan būšot atpakaļ mājās. "Vienkārši vēlējos, lai meita atpūšas no manis. Ir grūti, jo diemžēl viss uz viņas pleciem," pastāstījis Plēpis, kas jau divus gadus kā dzīvo bez acu gaismas.

Pirms diviem gadiem septembrī Plēpis intervijā žurnālam "Kas Jauns" stāstīja, ka pārcēlies uz dzīvi pie meitas, jo zaudējis redzi. "Kā tas bija? Pats neko nenojautu. Nekādas pazīmes par to neliecināja, ja nu vienīgi, ka man pirms tam pusgadu regulāri reiba galva. Pamodos kādā rītā, un bija tumša bilde. Nākamajā dienā devos pie ārsta. Tika veikta arī operācija. Tagad ir mazliet labāk, jo, piemēram, caur miglu savus pirkstus redzu. Skatoties uz cilvēkiem, redzu tikai apveidus, kaut kādus siluetus," sacīja Rūdolfs.

Tā nu pēc vairāk nekā desmit gadu dzīvošanas Rīgas centrā par aktiera mājvietu kļuva Ķengarags, kur viņš mita pie savas jaunākās meitas Viktorijas un mazmeitiņas Marijas. Bet nu vismaz uz kādu laiku nokļuvis pansionātā.

Aktieris Rūdolfs Plēpis 2021. gada septembrī

Aktieris Rūdolfs Plēpis 2021. gada septembrī.

gallery icon