foto: Kommersant/ Vida Press
"Jā, man ir lielas nepatikšanas" - Ksenija Sobčaka pēc aizbēgšanas no Krievijas pārtrauc klusēšanu
Žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka.
Slavenības
2022. gada 29. oktobris, 20:48

"Jā, man ir lielas nepatikšanas" - Ksenija Sobčaka pēc aizbēgšanas no Krievijas pārtrauc klusēšanu

Jauns.lv

Žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka šonedēļ pameta Krieviju. Īsi pirms tam notika kratīšana Sobčakas luksusa mājā, kas bijusi daļa no izmeklēšanas saistībā viņas komercdirektora Kirila Suhanova iespējamiem pārkāpumiem. Viņš otrdien arestēts aizdomās par izspiešanu. Tagad Sobčaka pārtraukusi klusēšanu.

Tiek ziņots, ka varas iestādes gribējušas aizturēt arī Sobčaku, tāpēc viņa šobrīd bēguļojot. Krievijas valsts medijs TASS ziņoja, ka Sobčaka caur Baltkrieviju aizbēgusi uz Lietuvu.

Sobčakas īstā atrašanās vieta nav zināma. Bet šodien viņa pārtrauca klusēšanu un publicēja ierakstu savā "Telegram" kanālā. Žurnāliste atzina, ka pārdzīvo par Krievijā palikušajiem tuviniekiem un kolēģiem.

"Šobrīd neieeju "Telegram" tik bieži kā parasti, jo visas domas ir saistītas ar maniem tuviniekiem, no kuriem esmu nogriezta, un, protams, maniem darbiniekiem, kuri ir nošķirti no pasaules un ģimenēm. Man ir tikai viens jautājums visiem cienījamajiem, kas ar tādu baudu šobrīd piedalās manis un manas komandas iebiedēšanā: "Bet ar ko jūs, kungi, atšķiraties no tiem, kurus ienīstat? Varbūt ne ar ko?" Divi jauni puiši (kopā ar Suhanovu aizturēts bijušais "Tatler" galvenais redaktors Arians Romanovskis) var iesēsties uz laiku līdz 15 gadiem. Normāli jums uz šī fona sacensties asprātībā, pieņēmumos, sazvērestības teorijās, klajos melos?" viņa komentēja situāciju.

"Ak Dievs, kā jūs visi mani ienīstat vienkārši tāpēc, ka es neesmu neviena tusiņā. Kā jums patīk mani saplosīt gabalos. Un kā es jūs nicinu par to, cik jūs esat sīki un sīkumaini. Jā, es esmu nelaimē. Laikam lielās nepatikšanās. Priecājos, ja tas jums šajā krēslainajā vakarā uzdāvināja smaidu," rakstīja Sobčaka.

Ksenija Sobčaka ar vīru un dēlu atpūšas Itālijā

gallery icon

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

gallery icon