Slavenības
2022. gada 20. oktobris, 12:33

Sākas jau atklātas rupjības! Liene Kiviča soctīklos nobloķē vecāko meitu

Jauns.lv

Ļoti sāpīga un nepatīkama situācija samilzusi muzikanta Andra Kiviča sievas Lienes attiecībās ar viņas atsevišķi dzīvojošajām meitām, jo īpaši - vecāko no viņām.

Kā kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" apgalvo sarūgtinātā mamma, viņa beidzamo triju gadu laikā esot darījusi visu, lai kontaktu atjaunotu un abu attiecības uzlabotu, taču velti.

foto: no "Instagram"
Pirms kāda laika Liene soctīklu sekotājiem atklāja, kādas tad viņai ir attiecības ar vecākajām meitām.

"Lūdzu, liec mani mierā, es nevēlos nekādu saistību ar tevi," šādus nežēlīgus vārdus meita savai mātei velta elektroniskā sarakstē. Tālāk jau vārdu apmaiņa aizgājusi augstākos toņos, no meitas puses parādījušās atklātas rupjības, līdz Lienei nācies savu atvasi “nobloķēt”. Kā gan bija iespējams nonākt līdz šādam naidam?

“Es domāju, ka izšķirošs bija tas periods, kad mēs visi sākumā mēģinājām dzīvot kopā mazā, šaurā dzīvoklītī. Stādieties priekšā - visas trīs meitenes iespiestas vienā istabā, un otrā mēs ar Lieni, tikko svaigi iemīlējušies. Protams, ka viņas dzirdēja mūsu sarunas, visu to... un saprata, ka mammai tajā viņas istabā ir pašai sava dzīve,” - Andrim Kivičam ir sava versija par ģimenes atsvešināšanās sākumu.

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve.

gallery icon