Liene Greifāne beidzot tiek pie deju šova čempionu kausa! FOTO
Šova “Dejo ar zvaigzni 4” čempionu kausu Viktors Haritonovs tagad nodevis Lienes Greifānes glabāšanā.
2015. gada 3. maijs, 09:05

Liene Greifāne beidzot tiek pie deju šova čempionu kausa! FOTO

Jauns.lv

Nedēļu pēc šova “Dejo ar zvaigzni 4” fināla tā uzvarētāja – dziedātāja Liene Greifāne – saņēma godam nopelnīto čempionu kausu! To viņai pasniedza deju partneris šovā Viktors Haritonovs, pie kura visas šīs dienas kauss glabājās.

Kā Liene pati saka – ceļojošā kausa svinīgā nodošanas ceremonija – notika restorānā “Burkāns”, kura saimnieks ir Arnis Bikšus. Svinības notika īsteni ģimeniskā gaisotnē, jo tajās piedalījās Liene Greifāne ar vīru, Lienes partneris Viktors ar sievu, Arnis Bikšus ar sievu aktrisi Santu Didžus, un, protams, viņu visu atvases, tostarp arī pats jaunākais svētku dalībnieks – Lienes un Igora Greifānu nepilnu gadu vecais dēliņš Kristofers.

Līdz ar to deju šova čempionu ceļojošais kauss tagad kādu laiciņu glabāsies pie Lienes Greifānes, tikmēr viņas šova partneris Viktors Haritonovs ar sievu cītīgi gatavosies pasaules deju čempionātam ASV, jo Liene šova noslēgumā izdarīja cēlu žestu – par uzvaru balvā saņemtos 5000 eiro atdāvināja Viktoram, lai viņam būtu par ko īstenot savu mērķi un aizbraukt uz pasaules čempionātu.

Kasjauns.lv