foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Gandrīz puse amerikāņu balsotu par Dveinu Džonsonu kā nākamo ASV prezidentu
Dveins Džonsons.
Slavenības
2022. gada 11. oktobris, 10:58

Gandrīz puse amerikāņu balsotu par Dveinu Džonsonu kā nākamo ASV prezidentu

Jauns.lv

Saskaņā ar slavenību žurnāla "People" veikto aptauju, gandrīz 50 procenti respondentu atbalstījuši, ka Holivudas aktieris Dveins Džonsons jeb The Rock kļūtu par nākamo ASV prezidentu.

2021. gadā veiktā aptaujā aktieris tika atzīts par žurnāla “People” cilvēku Nr. 1, kura dēļ ir vērts mīlēt Ameriku. Toreiz Dveins Džonsons izteicās, ka tautas vēlēšanās redzēt viņu Baltajā namā aktierim esot “pazemīgi liels gods”.

Dveins Džonsons un viņa meitas

gallery icon

“Es mīlu mūsu valsti līdz sirds dziļumiem un esmu bezgala pateicīgs par iespējām, kādas man šeit ir bijušas, jo kā pa pusei tumšādains, pa pusei samoiešu bērns es varēju strādāt vaiga sviedros, zinot, ka neatlaidība atver durvis,” viņš pērn apliecināja intervijā žurnālam “People”. “Daudzējādā ziņā esmu par to parādā mūsu lieliskajai valstij.”

Tomēr nesenā intervijā TV rīta programmā “Sunday Morning” bijusī reslinga zvaigzne noraidīja jebkādu nodomu kandidēt uz valsts vadītāja amatu. “Tas nav [apspriešanai] dienas kārtībā,” nelokāms bija aktieris.

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

“Es to pateikšu, jo tam ir vajadzīgs paskaidrojums,” norādīja Džonsons. “Es mīlu mūsu valsti un visus, kas tajā dzīvo. Man arī ļoti patīk būt tētim.”

Aktieris apliecināja, ka būt par tēvu saviem trim bērniem – Simonai (21),  Jasmīnai (6) un Taianai (4) – viņam ir pats svarīgākais, un meitas viņam dzīvē vienmēr būs prioritāte numur 1.

“Īpaši šajā laikā, šajā būtiskajā laikā manu meitu dzīvē. Jo es zinu, kā ir būt ceļā un būt tik aizņemtam, ka es daudzus gadus nebiju klātesošs, kad uzauga mana pirmā meita – šajā būtiskajā vecumā viņas dzīves būtiskajā laikā. Un to pašu izdarītu arī prezidentūra. Tātad mana prioritāte Nr. 1 ir manas meitas. Protams, “izpilddirektora” amats izklausās lieliski, bet Nr. 1, kas es vēlos būt, ir būt tētim. Tā tas ir.”

foto: Instagram, Vida Press
Dveins Džonsons un viņa vecākā meita Simona Džonsone.