TV
2022. gada 3. oktobris, 10:59

Konkurenci šovā "Dejo ar zvaigzni" neiztur aktieris Maksims Busels

Jauns.lv

Svētdien, 2. oktobrī, aizvadīta TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” trešā tiešraide. Šonedēļ uz skatuves kāpa 12 pāri, vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet M.Čehova Rīgas krievu teātra aktierim Maksimam Buselam un viņa deju partnerei Lizai Manijai. Iepriekšējās tiešraidēs pāris mūs priecēja ar rumbu un ča ča ča, bet šonedēļ viņi dejoja Vīnes valsi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā atzina žūrijas locekļi, pāra izpildītā deja aizskāra žūrijas dvēseles stīgas, stāsts novērsa uzmanību no tehniskā izpildījuma, taču tika pamanītas arī vairākas kļūdiņas. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 23 punktus.

“Izskatās, ka valsis ir tikai viens, divi, trīs un atkārtot, bet patiesībā tā ir ļoti grūta deja. Jādomā par muguru, rokām, būtiski turēt stāju,” pirms dejas izteicās Maksims.

Žūrijas augstāko vērtējumu ieguva grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons un dejotāja Olena Čerekova, toties Kašers un Paula Kukute spēja saraudināt žūrijas pārstāvi Martu Kalēju-Irbi.

Skaties gada gaidītāko un krāšņāko šovu “Dejo ar zvaigzni” svētdienu vakaros plkst. 20:30 kanālā TV3, kā arī nākamā paaudzes televīzijā Go3!