Baibiņai 60! Daiļās aktrises Esmeraldas Ermales skaistuma noslēpumi. FOTO. VIDEO
Daiļajai aktrisei Esmeraldai Ermalei liela jubileja – viņai 60 gadi! Apsveicam!
Slavenības
2016. gada 5. decembris, 05:20

Baibiņai 60! Daiļās aktrises Esmeraldas Ermales skaistuma noslēpumi. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Šodien – 2016. gada 5. decembrī – 60 gadu jubileju svin daiļā latviešu aktrise Esmeralda Ermale. Viņa 16 gadu vecumā salauza kino skatītāju sirdis ar Baibas lomu 1973. gada filmā “Pūt, vējiņi!”, un nu jau 42 gadus darbojas Dailes teātrī.

Esmeralda Ermale dzimusi un augusi Iecavā, un pēc vidussskolas beigšanas mācījusies Rīgas kinostudijas Tautas kinoaktieru studijā un Valsts konservatorijas Teātra fakultātē. Kopš 1974. gada Esmeralda Ermale darbojas Dailes teātrī, bet 1977./78. gada sezonā kļuva par teātra štata aktrisi. Vairāk nekā 30 gadus aktrise nodzīvoja laulībā ar pazīstamo arhitektu Edgaru Treimani un ģimenē izaugušas divas meitas: Liene un Ilze.

Filmējusies vairākās filmās un seriālos, kā arī strādā televīzijā, vadot raidījumus "Dzīvīte" (iepriekš LTV1, tagad LNT) un "Daudz laimes!" (LTV1). Piedāvājam ieskatu Esmeraldas Ermales intervijās žurnāliem “Patiesā dzīve”, “OK!”, “Kas Jauns”, Rīgas Viļņi” un iepazīties ar lieliskās aktrises par dzīvi, darbu un viņas atklāsmēm, kā 60 gados saglabāt teicamu izskatu un formu.


Nākamā lapa: Esmeralda par Baibiņas lomu