foto: Instagram
Miris krievu dziedātājs Boriss Moisejevs
Krievu estrādes dziedātājs Boriss Moisejevs.
Slavenības
2022. gada 27. septembris, 17:29

Miris krievu dziedātājs Boriss Moisejevs

Jauns.lv

Miris baltkrievu izcelsmes krievu dziedātājs, dejotājs, horeogrāfs un aktieris Boriss Moisejevs, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz viņa māksliniecisko direktoru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Moisejevs bija 68 gadus vecs. Viņa nāves iemesli netiek precizēti. Kā raksta "Mash", dziedātājs nesen pārcietis insultu.

Moisejevs, dzimis 1954. gada 4. martā Mogiļevā, ir baltkrievu izcelsmes krievu dziedātājs, dejotājs, horeogrāfs un aktieris, nopelniem bagātais Krievijas Federācijas mākslinieks, Starptautiskās estrādes mākslas darboņu savienības biedrs, partijas "Vienotā Krievija" biedrs (no 2003. gada).

Nikolajs Baskovs un Boriss Moisejevs Jūrmalā

gallery icon
39

Epatāžais un ekscentriskais mākslinieka skatuves veidols kļuva par iemeslu piketiem pirms viņa koncertiem, ko rīko gan reliģiski noskaņotas personas, gan homofobu kustības, apvainojot dziedātāju homoseksuālisma propagandā. Šo piketu dēļ dažās Krievijas pilsētās dziedātājs atcēlis koncertus.

Moisejevs karjeru sāka kā dejotājs un ieguva sākotnējo atpazīstamību, uzstājoties Allas Pugačovas šovā. Kopš 1990. gadiem viņš pievērsies dziedāšanas karjerai. Pazīstamākās Moisejeva dziesmas ir "Zilais mēness" un "Divas sveces".