Martā Rīgā koncertēs britu zvaigzne Robijs Viljamss
Mūzika
2022. gada 26. septembris, 12:38

Martā Rīgā koncertēs britu zvaigzne Robijs Viljamss

Jauns.lv

Svinot savas godalgotās solo karjeras 25 gadu jubileju, "Arēnā Rīga" nākamā gada 9. martā uzstāsies angļu mūziķis Robijs Viljamss.

Robijs ir nepārspējams šovbiznesa izklaidētājs un superzvaigzne. Mākslinieka beidzamā viesošanās Rīgā bija pilnībā izpārdota.

Britu superzvaigzne Robijs Viljamss uzstājas Rīgā

Pirmdienas, 6. aprīļa vakarā Rīgā viesojās slavenais britu dziedātājs Robijs Viljamss, koncerta apmeklētājus iepriecinot ar savu lielāko hitu izlasi.

gallery icon

Jaunās koncertturnejas ietvaros “XXV” dzirdēsim 25 gadu laikā tapušos labākos hitus jaunā skanējumā, kas ierakstīti kopā ar džeza un popa orķestri "Metropole Orkest", sākot no publikā iemīļotajām dziesmām “Angels”, “Let Me Entertain You” līdz “She's the One” un daudzām citām. Jaunākais albums “XXV” ir Robija jau 14. solo albums, kas iekļuvis britu pārdotāko albumu pirmajā vietā. Un tā nu viņš tagad apsteidzis leģendārā Elvisa Preslija rekordu.

Pagājuši vairāk nekā 25 gadi, kopš Robijs Viljamss no puišu grupas "Take That" uzsāka savu solo karjeru. Šajā laikā piedzīvots daudz. Vairāk nekā 85 miljoni pārdotu albumu visā pasaulē, 14. nr. 1. albumi Lielbritānijā, 14. nr. 1 singli; visvairāk dienā pārdoto koncertu biļešu (1,6 miljoni 2005. gada 19. novembrī), 18 “Brit Awards” balvas.

Kā mākslinieks saka: "Šī ir mana dzīves daļa, un es neplānoju to pārtraukt tuvākajā laikā. Es mīlu savu darbu, to, kas man ir dots, un iespējas, kas man ir dotas. Un es joprojām esmu ļoti ambiciozs”.

Biļetes uz 9. marta koncertu tirdzniecībā no 30. septembra plkst. 11.00 “Biļešu Serviss” tīklā.