Ieva Akuratere pasūdzas, kā spīdzināta bez dušas
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mūziķei Ievai Akuraterei prieku par sava portreta izstādīšanu fotoizstādē "Viņas ziemeļu sauciens" aizēnojušas nedienas ar kādu veikalu, kas ar savu rīcību klientiem rada pamatīgas neērtības.
Slavenības
2022. gada 5. decembrī, 15:35

Ieva Akuratere pasūdzas, kā spīdzināta bez dušas

Jauns.lv

Visai nepatīkamā sadzīviskā ķezā iekūlusies mūziķe Ieva Akuratere, kurai pamatīgas problēmas sagādājis kāds būvniecības materiālu, remonta un saimniecības preču veikalu tīkls.

Ieva Akuratere pasūdzas, kā spīdzināta bez dušas...

Oktobra beigās Ieva Akuratere lietuviešiem piederošā veikalu tīklā Latvijā iegādājās duškabīni. Kad tā tika atvesta, izrādījās, ka dažas detaļas trūkst, bet dažas neatbilst konkrētajam preces modelim.

Mūziķe vērsusies pie klientu servisa, nosūtot visus preču kodus un iztrūkstošo detaļu numurus, taču vairākas dienas nekas nenotika, tik vien kā saņēma atbildes no sērijas “darām visu iespējamo” un “speciālisti izskata situāciju”. Kad pēc divām nedēļām veikals atsūtīja vēstuli ar lūgumu pārbaudīt, vai trūkstošās sastāvdaļas ir saņemtas, Ieva konstatēja, kā tās atkal nav īstās un ar pavisam citiem preču numuriem. Mūziķe vēlreiz nosūtīja vajadzīgo detaļu kodus, taču pēc nedēļas saņēma ziņu no tirgotājiem, ka tie vedīs prom ne tikai nepareizās detaļas, bet arī visu duškabīni un vietā atsūtīs visu jaunu!”

“Bet man santehniķis bija jau sācis montēt dušu, un ir kabīnes iemontēts panelis un grīda! Tagad man atkal jāsauc santehniķis un jāmaksā viņam par paneļa un grīdas nomontēšanu! Un diemžēl, kamēr ies cīņa ar veikalu, savu dušu vēl ilgi nevarēšu lietot. Mīļie, glābiet no šā uzņēmuma spīdzināšanas! Nezinu vairāk, ko darīt. Jau sāp sirds ne tikai psiholoģiskā ziņā, bet jau fiziskā arī!” sociālajos tīklos aizvadītajā nedēļā ierakstīja Akuratere, piebilstot, ka mēģinājusi sazvanīt veikalu un aprunāties ar tirdzniecības menedžeri, taču tas tā arī nav izdevies.

Ievas Akurateres zvērests un Kariņa ziņojums - Saeimas 2022. gada 17. marta sēde