Mūzika
2022. gada 12. decembris, 20:20

Grupa "Sestā jūdze" laiž klajā jaunu albumu un dodas Ziemsvētku koncertturnejā

Jauns.lv

Tuvojoties Ziemassvētkiem, populārā kantrimūzikas grupa "Sestā jūdze" dodas pie saviem klausītājiem ar pavisam jaunu koncertprogrammu "Vakars, kad visi būs mājās" un par godu šim notikumam izdod jaunu ziemas dziesmu albumu ar tādu pašu nosaukumu.

Jaunajā albumā apkopotas desmit ziemas dziesmas: “Skumjais sniegs”, “Svētku pietura”, “Rudenī”, koncertu tituldziesma “Vakars, kad visi būs mājās” ar grupas līdera Agra Gedroviča tekstu un mūziku, grupas ģitārista Jāņa Misiņa instrumentālais skaņdarbs “Izabellas valsis”, “Lai snieg”, “Ziemassvētku nakts” un citas kompozīcijas. Mūzikas autors grupas oriģināldziesmām ir Agris Gedrovičs; dziesmām izmantoti dzejnieku Lijas Brīdakas, Marikas Svīķes, Guntara Rača un citu teksti.

foto: Publicitātes
"Sestā jūdze".

Skaņdarbi no jaunā ziemas dziesmu albuma, kā arī citas grupas skaistākās oriģinālkompozīcijas un tradicionālās Ziemassvētku dziesmas būs dzirdamas arī trīs īpašos grupas Ziemassvvētku koncertos: 21. decembrī Rīgā, Torņkalna baznīcā, 22. decembrī Jelgavā, Sv. Annas baznīcā un 23.decembrī Smiltenē, Smiltenes Ev. Lut. baznīcā.

Grupas "Sestā jūdze" 15 gadu jubilejas koncerttūres ainiņas

2016. gada rudenī grupa "Sestā jūdze" devās 15 gadu jubilejas tūrē "Man citas zemes nevajag".

gallery icon