Ar afāziju slimā Brūsa Villisa sieva atklāj, kā tiek galā ar bēdām
Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu.
Slavenības
2022. gada 17. septembris, 09:24

Ar afāziju slimā Brūsa Villisa sieva atklāj, kā tiek galā ar bēdām

Jauns.lv

Brūsa Villisa briesmīgā slimība bija trieciens ne tikai viņam pašam. No slavenā aktiera slimības cieš arī viņam paši tuvākie cilvēki. Afāzija, ar kuru negaidīti saskārās “cietais rieksts” Villiss, sagādājusi lielas bēdas un ciešanas viņa sievai Emmai Hemingai.

Emma Heminga visu laiku ir spiesta atrasties blakus vīram, kurš lēnām izdziest viņas acu priekšā un tikpat kā vairs nesaprot runu, nespēj rakstīt un runāt. Aktiera sieva saņēmusies uz atklātu atzīšanos. Viņa faniem pastāstījusi, kā mācās sadzīvot ar Brūsa Villisa slimību.

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Brūss Villis malko rīta kafiju kādā kafejnīcā Santamonikā, ASV, šā gada 15. septembrī.

Savā “Instagram” lapā aktiera sieva publiskojusi video, kurā nodemonstrējusi, kādas ir viņas aizraušanās. Heminga parādījusi, ka nodarbojas ar sportu, saimnieko dārzā, kā arī pavada aktīvu laiku kopā ar ģimeni. Video publikācijā Emma atklāj, ka tieši šie vaļasprieki viņai palīdz dzīvot tālāk un sadzīvot ar Brūsa veselības problēmām.

“Šī bija sevis izzināšanas vasara – atradu jaunus vaļaspriekus, izkāpu no savas komforta zonas un paliku aktīva. Manas bēdas var būt paralizējošas, bet es mācos, kā ar tām sadzīvot. Kā teica mana audžumeita Skauta, bēdas ir visdziļākā un vispatiesākā mīlestības forma. Ceru, ka arī jūs tajā atradīsiet nedaudz mierinājuma,” rakstīja Heminga.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Šā gada martā kļuva zināms, ka Holivudas aktierim Brūsam Villisam diagnosticēta afāzija. Tie ir runas traucējumi, kas rodas pēc smadzeņu bojājumiem. Tā rezultātā tiek ietekmētas runas un kognitīvās spējas. Slimības dēļ aktieris bija spiests pamest darbu kino.

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon

Brūss Villiss kaislīgi skūpsta sievu pirmizrādes vakarā

gallery icon