Slavenības
2022. gada 14. septembris, 11:59

VIDEO: dziedātāja Katrīna Dimanta dalās atmiņās par savu visu laiku sliktāko randiņu

Jauns.lv

Par spīti tam, ka mūsdienu tehnoloģijas piedāvā arī dažādas virtuālās iepazīšanās platformas, dziedātāja Katrīna Dimanta uzskata, ka labākais veids, kā uzsākt komunikāciju ar pretējo dzimumu, joprojām ir klātienē.

"Ja tu saraksties ar kādu tinderī vai kur citur, tu jau galvā “uzbūvē” tā otra cilvēka tēlu, viss šķiet tik forši... Un tad, kad viņš atnāk uz tikšanos, viss ir pilnīgi savādāk,” - sarunā ar Valdi Melderi telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Kad viņas satiekas" sava Dimanta.

Ar dzirkstelēm acīs atraktīvā dziedātāja arī dalās savā “briesmīgākā” randiņa pieredzē:  “Mēs sarakstījāmies tinderī, likās, ka tik daudz kopīgu tematu, viss tā forši. Satiekoties izrādījās, ka, pirmkārt jau, viņš ir krietni lielāks, nekā bija bildēs. Bet nekas, domāju, jādod cilvēkam iespēja. Mēs braucām kaut kur viņa mašīnā, tā arī nevajag darīt, es jutos neomulīgi, kā iesprostota, brīžam pat bail metās. Divas stundas viņš runāja tikai un vienīgi par sevi, pat neuzdeva nevienu pretjautājumu man. Smieklīgākais bija randiņā fināls – viņš pajautāja, vai mēs varētu satikties atkal. Un tas es teicu – tev tiešām šķiet, ka mums bija par ko runāt? Vajadzēja redzēt to apmulsušo seju!” bilst dziedātāja.